Pokaż wyniki 1 do 2 z 2

Temat: Hacking - pytania ogólne

Domyślnie Hacking - pytania ogólne

Witam serdecznie!
    Chciałem stworzyć ten temat, bo mam kilka pytań, na które nie mogę znaleźć odpowiedzi - mam nadzieje, że temat został nazwany przeze mnie słusznie.
    Na początku chciałbym powiedzieć, że liczę na odpowiedni konkretne, ale w taki sposób żeby nie zagęszczały się do paru regułek - proszę mówić dość zrozumiale, ponieważ jestem świeżakiem, jeśli chodzi o to całe "hackowanie".
    • Pierwsza sprawa - czyli dostanie się naszego naszego pliku (wirusa, programu) na komputer ofiary (lub celu, jak zwał tak zwał).
      Myślałem nad tym, że najlepszym sposobem jest wysłanie tego pliku przez Java Applet, w którym był zaimplementował automatycznie tworzenie pliku .exe z daną wartością, a później wprowadzić to do automatycznego uruchamiania. Tylko tutaj pytanie, czy da się ta zrobić? I czy system pozwoli na tworzenie plików z poziomu przeglądarki?
    • Drugi sprawa - działanie programu i tutaj chciałbym, aby każdy plik (obraz, dokument), który ofiara otworzy na swoim komputerze został przesłany mi na adres e-mail, tak samo jak z każdym przyciśniętym klawiszem. Jeśli chodzi o to wysyłanie e-mail to raczej sobie poradzę, a nie wiem za bardzo jak się zabrać na przechwytywanie zdjęć, obrazów, dokumentów i wprowadzonych liter.
    Ma ktoś jakieś pomysły, lub rady? Jestem otwarty na wszystkie propozycje =)

Domyślnie

1. Nie, ofiara musiała by zaakceptować aplet.
    2. Po prostu ściągnąć i wysłać, takie rzeczy lepiej w Delphi zaprogramować ;d

Zasady Postowania