siemano! mam pytanko... znalazłem sobie stronke, z której mozna pobrac sobie duzo rodzajów trojanów...ale w jaki sposób trzeba go zainstalować, żeby nie rozprzestrzenił mi się na kompie?
pozdrawiam
siemano! mam pytanko... znalazłem sobie stronke, z której mozna pobrac sobie duzo rodzajów trojanów...ale w jaki sposób trzeba go zainstalować, żeby nie rozprzestrzenił mi się na kompie?
pozdrawiam
"Na konia trojańskiego składają się zazwyczaj dwa programy: jeden z nich jest instalowanym na maszynie ofiary serwerem i zarazem właściwym "trojanem", drugi zaś klientem służącym do przeprowadzania zdalnych operacji."
Takie fajne coś znalazłem w necie... więc odp jest prosta nie klikaj dwa razy na plik który jest "serwerem" ;p...
Ale teraz który plik to serwer? Ja używałem tylko jednego trojana i to tylko w celach edukacjynych był to gg Ghost czy jakoś tak... był to tylko jeden plik w którym trzeba powpisywać odpowiednie dane w zależności kto był ofiarą... po wpisaniu został tworzony nowy plik ( serwer ) a klientem było samo gg... może trojany które posiadasz działają podobnie? jeżeli tak to wystarczy nie uruchamiać serwera
bez serwera taki trojan nie zadziala wiec na nic Twoj caly trud...
ctrl-alt-del.cc - soft reset site for IT admins and other staff :-)
Jeżeli trojany swistaka mają podobne opcje jak ggGhost to bardzo łatwo można "namówić" ofiare do odpalenia serwera na swoim kopie ponieważ można mu przipinać rozszerzenie .jpg i dać odpowiednią ikonke a później to tylko kwestia
socjotechniki swistaka