Strona 1 z 2 12 OstatniOstatni
Pokaż wyniki 1 do 10 z 13

Temat: Lamanie hasel wlamanie serwer i strona

Domyślnie Lamanie hasel wlamanie serwer i strona

Witam!
    Nie bede udawal kogos kim nie jestem i bardzo prosze Was o pomoc moje pojecie o hackingu nie jest zbyt wysokie.Prosze was o pomoc,chcialbym aby mi ktos polecil jakies ksiazki programy i poradniki na temat wlaman na serwer,strony www i inne komputery.I od razu mowie ze niechce mowic krok po kroku co i jak tylko prosze jak wyzej wzspomnialem chodzi mi o ksiazki programu poradniki i co komu przyjdzie do glowy aby moglo mi pomoc Uzywam systemu linux ubuntu.

Domyślnie

Nikt nie chce cię skrzywdzić czy wsadzić za kraty.
    Podobno takie rzeczy same z czasem przychodzą.
    Jeśli nie będziesz mieć pod górke, nigdy nie dojdziesz na szczyt.

Domyślnie

hmmm... dziekuje! poprostu bezcenny byl ten post a moge wiedziec dlaczego mam isc niby za kraty? Dlatego ze prosze o pare ksiazek,programy ktore mi pomoga

Domyślnie

Linux ubuntu hehe, nie wiem czemu wszyscy kojarzą włamy akurat przez linuxa, lol.
    Nie ma takich ksiażek tak samo jak nie ma książek jak się włamać do Mercedesa Compressora.

Domyślnie

po co ci ksiazki ? ja sie czaje na forum metin2 i tak czytam sobie co ludzie pisza na tym forum i sie ucze zarazem , sprawdzam praktykuje, jak kkolega wyzej wspomnial nie ma takich ksiazek.

Domyślnie Moja rada

Musisz wiedzieć jakie są tego konsekwencje więc najpierw przeczytaj Encyklopedie hackingu i Historię hackingu bez tego ani rusz możesz pobrać z chomikuj. Myślę, że wtedy będziesz mógł sam działać bo pamiętaj nikt ci nie pomoże sam musisz się tego nauczyć.

Domyślnie

No dobra książek nie ma jak mówicie. Ale on też wspominał coś o programach.
    Więc czy są jakieś programy?

Domyślnie

najlepszymi programami dla ciebie, żeby się nauczyć hackingu będą te, które sam napiszesz

Domyślnie

Cytat Napisał mijagi Zobacz post
    najlepszymi programami dla ciebie, żeby się nauczyć hackingu będą te, które sam napiszesz
    a tam ja polece gcc, Visual Studio, DEV-CPP bez tego najczesciej ni rusz
    --
    ToM's Super Fix IT "No Fucking Problem"

10. Domyślnie The-west.pl

Mam problem. W jaki sposób mogę włamać się komuś na konto w The West? Proszę o pomoc! Ten gracz nazywa się kowalol1999 !

Strona 1 z 2 12 OstatniOstatni

Zasady Postowania