witam nie znalazlem podobnego tematu wiec zalozylem mam maly problemm ktos mi sie wlamal na gg czy jest mozliwe zeby zobaczyc kto to jest taka mozliwosc zeby w jakims pliku byl jego ip czy cos prosze o wskazkowki dzieki z gory !!
witam nie znalazlem podobnego tematu wiec zalozylem mam maly problemm ktos mi sie wlamal na gg czy jest mozliwe zeby zobaczyc kto to jest taka mozliwosc zeby w jakims pliku byl jego ip czy cos prosze o wskazkowki dzieki z gory !!
a innego sposobu nie ma
mozesz z innego konta sledzic czy ktos wlazi na Twoj numer i dzieki wtyczkom czy innym sposoba (bylo walkowane na foum) zdobyc jego ip i hosta
"W życiu wszystko ma jakiś sens, tylko trzeba go odnaleźć. No i często ma on odmienne znaczenie dla różnych osób."
a jezeli juz ktos mi weszedl to moge sprawdzic z jakiego ip
No przecież mówi ci ~pierzu z innego konta za pomocą pluginów np. "PowerGG" -> Inwigilator. Jak zdobędziesz tego hosta to i tak wątpie abyś coś wskórał, jeśli ip jest zmienne to nic nie zrobisz. Jeśli gość ma radówkę itp, to jest jakaś szansa zidentyfikowania (jednak nie obejdzie się bez pomocy admina sieci).
Pozdrawiam.