Witam jestem nowy. Niedawno sciagnolem ksiazke pt. "Elementarz hakera C++". Mam pytanie czy ktos wie jaka wersja Visual C++ jest tam wykorzystywana? Napewno nie jest 6.0 ani te wersje express
Witam jestem nowy. Niedawno sciagnolem ksiazke pt. "Elementarz hakera C++". Mam pytanie czy ktos wie jaka wersja Visual C++ jest tam wykorzystywana? Napewno nie jest 6.0 ani te wersje express
Visual Visualowi równy
Polecam 2005 pełną wersje
Ale mi chodzi o to zeby byl dokladnie taki sam bo jestem poczatkujacy! Moge dac link do sciagniecie scanow z tej ksiazki zebyscie wiedzieli o co mi chodzi.
Nie rozumiem po co taki sam i nie rozumiem jak mamy zgadnąć skoro w tej ksiażce nie pisze (bo chyba nie pisze? Jak pisze i nie wiesz jaka to wersja to naprawde kiepsko z Tobą)
No fakt nie jest napisane. chodzi o to ze jak robie new/project to powinienem wybrac dalej MFC Aplication a tam takiego czegos niema! Tu zamieszczam link do ksiazki: C_Elementarz_hackera.pdf
Ostatnio edytowane przez Stalker Kaczy : 04-06-2010 - 21:23
Jeśli mówimy o tej samej książce: Tam nie jest przypadkiem to pokazane na IDE Borlanda?
Jeśli nie będziesz mieć pod górke, nigdy nie dojdziesz na szczyt.
Moze niemowimy o tym samym zamiescilem juz link do mojej ksiazki. To jest na 100% visual c++ microsoftu, sciagnijcie ta ksiazke z linku wyzej i zobaczycie co to jest! Prosze musze wiedziec jaka to wersja bo bez tego niezaczne! A niemam plyty do ksiazki i nigdzie jej niemoge znalezc!
Ostatnio edytowane przez Stalker Kaczy : 04-07-2010 - 20:33
Odswierzam UP
Może ciutkę stary temat, ale mógłbyś drogi kolego jeszcze raz dać ten skan? Link nie działa... Pracowałem na prawie każdej wersji Visuala, więc może twoją zagadkę rozwiążę. ^^![]()