Pokaż wyniki 1 do 9 z 9

Temat: Konto steam pomocyyy!!!!!

Domyślnie Konto steam pomocyyy!!!!!

Witam !

Mam problem z kontem steam do cs.16 wiem ze to nie własciwe forum na ten temat ale moz ektos ma steam i tez sie spodkał z takim problemem próbowalem uruchomic jakis serwer w cs i wyskakuje mi jakis błąd zobaczcie screena

screen jest w tym linku

http://img120.imageshack.us/img120/7941/fsdfdsflg4.jpg
    po otwarciu screena nic niewidac co pisze ale mozna przyblicyc i widac wszystko wyraznie

Moze i niemieliscie takiego problemu ale moze wystarczy znajomosc jezyka ENG

z Góry dziekuje

Pozdrawiam!!!

Domyślnie

wyglada na to ze STEAM ma problemy z lacznoscia ze swoimi wlasnymi serwerami - raz mialem cos podobnego ale to trwalo max pol godzinki... ewentualnie jest tak ze ktos zakosil ci cd-key'a a masz rachunek zakupu to mozesz pisac do STEAM'a i oni to odkreca aby bylo znowu Twoje na wierzchu

Domyślnie ;/;/

Tylko neiamm rachunku bo konto kupilem od kolesia na allegro niewiem co robic niechce byc 50zł w plecy ale jesli ja mialem wpisany cd key do steama to on juz jets uzyty to chyba niemozna go 2 raz uzyc pomocy!!!
    Ostatnio edytowane przez eryk : 02-25-2007 - 13:19

Domyślnie

Jak dla mnie to wygląda na to ze gościu na allegro cię orabal na 50 zeta ale mogę się mylić.
    "dobrzy hakerzy są sławni na cały świat, ale o hakerach geniuszach nikt nic nie wie."

Domyślnie ;/;/

watpie bo miesiadz gralem na tym koncie i bylo ok i gosc ma super sprzedawce 100% pozytyw ze ktos mi ukraadł dc keya tez wątpie bo 2 razy ten sam nieidze

Domyślnie Ok

ok spoko dzieki za pomoc ale pomyslalem ze przeinstaluje steamam zrobilemn to i dziła

mysle ze temat mozna zamknac

Pozdrawiam!!!

Domyślnie Pomocy z Kontem Steam

Eloo mam mega problem.
    Zmienilem haslo steam i nie pamietam teraz go.
    Steam przyslało mi wiadomoś z jakims kluczem i jakis glopil tajnym pytaniem

Dear Steam user (account name: nazwa konta moja),

This is an automated message generated by Steam account administration to help you reset your Steam password.

Please enter the following code into the 'Verification Code' field of the 'Forgotten Password' dialog. (Enter the code exactly as written. You can use copy/paste operations to enter the code):

******* tu jest ten klaucz

Please also enter the *answer* to the following question into the 'Secret Answer' field of the same dialog:

What is the name of your school? a oto glupie pytanie!!!!!

IMPORTANT: Please do not reply to this message to attempt to reset your password -- that won't work. You must enter the above information into the Steam application.

Signed,

The Steam Support Team
    To contact us, send email to [email protected]

Co z tym mam zrobi i co mam wpisac bo nie wiem prosze o jak najszybsza odp prosze!!!!!!

Domyślnie

straciles steama - zakos nowego. proste, chyba ze lubisz placic za bajty.

Domyślnie

Klucz wpisujesz w pole do tego przeznaczone, gdzieś w okienku kŧóre pojawi się po kliknięciu opcji że zapomniałeś hasła. Natomiast "głupie" pytanie najpewniej sam wybrałeś podczas zakładania konta. Takie same zabezpieczenia są na kontach mailowych, podajesz pytanie ("What is the name of your school" to pewnie standardowe) i odpowiedź, aby móc zmienić hasło musisz podać odpowiedź na to pytanie. Na drugi raz czytaj uważniej co wypełniasz podczas tworzenia konta
    "Czasem człowiek sądzi, że ujrzał już dno studni ludzkiej głupoty,
    ale spotyka kogoś, dzięki komu dowiaduje się,
    że ta studnia jednak nie ma dna."
    - Stephen King