Jak w temacie
Waszym zdaniem jaki jest najlepszy i najszybszy program do łamania haseł winrar?
Jak w temacie
Waszym zdaniem jaki jest najlepszy i najszybszy program do łamania haseł winrar?
Advanced Archive Password Recovery - http://www.tucows.com/preview/279543
Zgadzam sie z przedmówcą ale zaden program nie zrobi tego szybko poczekasz sobie troszke
no coz, to jest zapewne algorytm typu bruteforce, wiec sprawdzenie kilku tysiecy mozliwosci to nie jest kwestia dnia ;p
"W życiu wszystko ma jakiś sens, tylko trzeba go odnaleźć. No i często ma on odmienne znaczenie dla różnych osób."
To jest brute-force poza tym program w wersji darmowej ma ograniczenie do max 5 znakow w hasle wiec jak masz dluzsze to odpada :-(
full wersje się skombinuje Tylko zastanawiam sie ile to może trwać :/ i czy można to zapałzować z opcją wyłączenia kompa :P
Może dokłądnie powiem w czym jest a właściwie za 3,5gb będzie problem :P
Ściągam Pliczek z emule o nazwie:
reFX.Nexus.VSTi.DXi.v1.01-ArCtiC.rar
I ma negawtywne komentarze ze względu na brak hasła do rar. Nie wiem co w haśle będzie (litery, cyfry,znaki) i choćby mi to zajeło tydzień czy 2 ale aby można było to jakoś pałzować z opcją wyłączenia kompa.
PS: A może ktoś zna przypadkiem z kąś hasło do tego pliku lub poda mi namiar inny do tego (reFX NEXUS)
Takie pliki z emule to najczesciej jakis shit czyli nie to co szukales moze byc tylko tak podpisane ale moge sie mylic a co do pałzowania to chyba sie nieda ale sprawdz czy jest opcja stop lub pauza ale raczej nie a trwac chyab bedzie do kilku dni bez znaków specjalnych oczywiscie spróbuj otworzyc rara a nie rozpakowac moze byz zapisane hasło w archiwum w srodku po prawej stronie zdaza sie tak w plikach z emule moze zawiele niepomoglem ale napisalem swoje zdanie na ten temat
Pozdrawiam!!!
"przypauzujesz" hibernując komputer - choć ja ostatnio jestem dość uczulony na tą opcje bo tak system stracił - ale używałem dość długi czas i się nic nie działo więc to pewnie to tylko takie moje ironiczne szczęście ehh...
Agencja reklamy kielce (mały kilkudniowy case pozycjonerski )
Też straciłem w ten sposób sytem :/
Dotad wszystko bylo ok.Na forach roznego typu dowiedzialem sie ze operatorzy blokuja Imei w przypadku nie placenia abonamentu.Czy to moze byc to?I jak temu zaradzic?Szkoda mi phona...Gdybyscie mogli podac metody.Programy albo cos.Nemesis i zmiana product key nie pomaga.Zmienic imei?Ale jak?...Z gory dzieki!!!
waleeed