Strona 1 z 3 123 OstatniOstatni
Pokaż wyniki 1 do 10 z 25

Temat: PassTool

Domyślnie PassTool

Witam mam raz poraz fizyczny dostep do komputera ofiary bardzoc zesto loguje sie na allegro wgrałem tam passtoola ale nie wyswitla hasaeł w IE a mozili tam nie ma jest jeszcze jakis program zeby pokzywało

Domyślnie

moze po prostu zwykly keylogger?
    "W życiu wszystko ma jakiś sens, tylko trzeba go odnaleźć. No i często ma on odmienne znaczenie dla różnych osób."

Domyślnie

niezbyt bo ja dod tego kompa siadam raz na tydzien a hasło bym chiał szybciej (zeby działa tak jak passtool)

Domyślnie

A kto powiedzial ze to masz byc Ty? Niech ktos inny sie zaloguje... po to masz keylogger... poza tym cierpliwosc to jedna z cnot w hackingu... niecierpliwi zawsze szybko wpadaja bo robia za duzo szumu wokol siebie

EDIT:
    No to 4 'setka' na stol... :-) ale ten czas leci... ale tych postow przybywa!
    Ostatnio edytowane przez TQM : 02-23-2007 - 13:11

Domyślnie

No wiecie co... dlaczego nie odpowidacie na pytan ie tylko cos wymyslacie ja sie pytam czy jest jakis jeszcze program, jesli jeszcze takie odpowiedzi to podziekuje i temat do kosza

EDIT:
    i skoro napisałem ze NIE keylogger to nie

Domyślnie

a wiec inne sposoby niz keylogger aby poznac haslo:

-bruteforce
    -podstaw mu fake'a strony ;p
    -poczekaj na niego w ciemnej klatce, zaloz mu z nienacka worek na glowe i zadaj hasla na jego konto allegro...

a teraz wady i zalety:
    -bruteforce-predzej czy pozniej haslo poznasz (chyba ze je w miedzyczasie zmieni) ale bardziej stawialbym na pozniej ;p
    -fake strony, hmm musialbys mu podeslac link lub jakos inaczej spowodowac aby ja otworzyl, musisz ja perfekcyjnie wykonac a jesli on jest spostrzegawczy to i tak wszystko pojdzie na marne...
    -hmm jesli chcesz sie pobawic w gangsterke...
    "W życiu wszystko ma jakiś sens, tylko trzeba go odnaleźć. No i często ma on odmienne znaczenie dla różnych osób."

Domyślnie

Cytat Napisał pierzu Zobacz post
    -poczekaj na niego w ciemnej klatce, zaloz mu z nienacka worek na glowe i zadaj hasla na jego konto allegro...

a teraz wady i zalety:
    -hmm jesli chcesz sie pobawic w gangsterke...
    i jeszcze jedna wada - worek może znaleść sie na twojej glowie więc uważaj na kogo trafisz
    Agencja reklamy kielce (mały kilkudniowy case pozycjonerski )

Domyślnie

dlaczego jestescie tacy złosliwi ? brute force niechce mowie mam fizyczny dostep do kompa

Lightbulb mam pomysła !!!

...

wydaje mi się, że można użyć srasstool - ma chyba większe możliwości
    * markossx *

Domyślnie

....

tqm kazał zminic
    Ostatnio edytowane przez domichaelo : 02-23-2007 - 16:23

Strona 1 z 3 123 OstatniOstatni

Zasady Postowania