ciekawi mnie co robicie by "zachęcić" kogoś by otworzył Wasz plik(z wiadomą zawartością). Macie jakiś sprawdzony sposób?
ciekawi mnie co robicie by "zachęcić" kogoś by otworzył Wasz plik(z wiadomą zawartością). Macie jakiś sprawdzony sposób?
hymm... nie wiem czy powinnem odpowiadać .. ale wsumie forum o hackingu jak by nie bylo wiec potraktujmy ze daje przykłady - po to by wiedzieć jak żli hakerzy zachęcają nas do klikania - przedewszystkim ktos musi mieć chęci na otwarcie tego czegoś więc żekoma zawartość musi być zachęcają podam przykłady:
wejdź na forum ogame - i daj link do żekomych kodów na ogame - wszystkie gdzieciaku wejdą natychmiast - gwarantuje
na gg lub innym czyms takim mes w stylu - zobacz foto naszej dyrekcji - to też działa
Agencja reklamy kielce (mały kilkudniowy case pozycjonerski )
pdpisz plik kocham cie to był klucz do sukcesu robala iloveyou albo tęsknie za toba wyslij meilem z podpisem goraca zenobia i ukryj rozszerzenie plik.jpg-----------------------------sppacje---------------------- -----------------------spacje----------------------------------------------------.exe
windows ma problemy z odczytywaniem nazw pliku które sa dłuzsze niz 40 zanków
do tego zmiien ikone plików wykonywalnych
Ostatnio edytowane przez ble34 : 02-08-2007 - 20:04
Bardzo ciekawy pomysł z ukryciem rozszerzenia pliku...Reput
Istnieje jeszcze jedna metoda napisz cos w style „nie chcesz wiedzieć co tam jest” albo „nie wchodź nie warto” gwarantuje ze duża cześć społeczeństwa nie będzie w stanie się powstrzymać.
"dobrzy hakerzy są sławni na cały świat, ale o hakerach geniuszach nikt nic nie wie."
Ja mam inny sposób.
Wchodze na czat "sex i erotyka" na o2.pl
LUDZIE JAKIE TAM SĄ ZBOKI
Podpisuje się Seksowna 15 stolatka....
Czasami nawet nietrzeba pisać żeby 30 osób do ciebie zagadało,
prosząc cie o twoje zdjęcie.
Robiłem tak, ale nie wysyłałem trojanów, tylko zdjęcia osób z zespołem downa. ( róbcie jak ja, śmiech to zdrowie )
Powiem tak "kiedy mężczyzna jest w stanie gotowości, ma wszystko w d...., byleby tylko się zaspokoić"
Trojana napewno też by otworzyli.....
apropos o2 zaóważyliście że podnoszą poziom bezpieczeństwa
filtr anty wirusowy na serwerku
dodali przymós podawania daty urodzin przy zmainie hasła
jestem soku
a do niedawna to chyba jeden z najgorzei chronionych serwisów pocztowych
No niestety spam jest zmora na darmowych kontach no ale zawsze może go ograniczyć na razie polecam gmaila na chwile obecna żadnego spamu, a co do o2 to w końcu musieli cos z tym zrobić .
"dobrzy hakerzy są sławni na cały świat, ale o hakerach geniuszach nikt nic nie wie."
z dzieciństwa mi została taka "sentencja"
"kto się przezywa tak samo sie nazywa"LUDZIE JAKIE TAM SĄ ZBOKI
podam Ci linka (starannie wyszukałem) żebyś mógł sobie poużywać (w) SUM'mie
http://www.homoseksualizm.pl/
(zajeżył mnie)
* markossx *