Wiem że to nie ten dział, ale mam problem ze słuchawkami mam obudowę mustang gdzie są przednie gniazda do słuchawek i mikrofonu i nie działają co mam zrobić. sterownik :RTKVHD64.sys tak pisze w narzędziu diagnostycznym. w czym tkwi problem.
Wiem że to nie ten dział, ale mam problem ze słuchawkami mam obudowę mustang gdzie są przednie gniazda do słuchawek i mikrofonu i nie działają co mam zrobić. sterownik :RTKVHD64.sys tak pisze w narzędziu diagnostycznym. w czym tkwi problem.
Uczony jest człowiekiem, który wie o rzeczach nieznanych innym i nie ma pojęcia o tym, co znają wszyscy.
Przeciez na tylnim tez musza byc raczej.
Ja nie mam mustanga, ale tez mam ten problem.
Raczej nie jest to wina glosnikow/sluchawek/mikrofonu. Zaktualizuj sterowniki z oficjalnej strony.
Wydaje mi sie ze w srodku po prostu komputera jest zle ustawione, cos z pinami, albo w ogole nie jest podlaczone do plyty glownej, jesli karta dzwiekowa jest dobra.
słyszałem że kable mogą być za krótkie lub źle podłączone lub w ogóle nie podłączone jutro rozbiorę kompa to sprawdzę. Dzienks za odpowiedź jak nie to sprobuje
Uczony jest człowiekiem, który wie o rzeczach nieznanych innym i nie ma pojęcia o tym, co znają wszyscy.
sorry ale z takim czyms to do sprzedawcy obudowy a nie na forum i pisac w 'IT Security'
KOD_03
przy nastepnym off-topie takiego kalibru bedzie ban ostrzegawczy
ctrl-alt-del.cc - soft reset site for IT admins and other staff :-)