Pokaż wyniki 1 do 5 z 5

Temat: konto w banku

Domyślnie konto w banku

chcialbym zalozyc konto w jakims banku na zasadach:
    - place za XX miesiecy z gory
    - dostaje login/pass dzieki ktorym moge robic przelewy, wplacac i wyplacac kase
    - nie wymagaja odemnie zadnego adresu, nazwiska

czy takie banki istnieja? czy filmy ze mafia kozysta z bankow w szwajcarii to tylko mit, czy cos w tym jest?

2. Domyślnie

Cos takiego to w zasadzie nie istnieje. Przynajmniej nigdzie z czyms takim sie nie spotkalem. W zasadzie jedynie system platnosci czyt: DotPay, PayPal pozwala na cos takiego.

A to o mafii ... Wydaje mi sie ze opiera sie to na zakladaniu przez podstawione osoby konta, ktore raczej nie maja zadnego zwiazku z mafia i sa jedynie pionkami. Byla niedawno taka sprawa ze ludzie(pionki) otrzymywali mailem propozycje zakladania konta na siebie a potem przez takie konta przechodzily przelewy, a osoby te dostawaly jakas okreslona kwote za cos takiego .. Jednak system ten zostal wykryty i teraz Ci ludzie(pionki) maja klopotow troche. Natomiast zleceniedawcy z poza granicy PL wiec szukac wiatru w polu.

Domyślnie

no wiesz, zawsze moge zaplacic 5 stow za lewy dowod, ale nie oto mi chodzi.
    jestem pewien ze sa takie banki (albo predzej konta w popularnych bankach), nie wiem czy w takim cofnietym kraju jak polska, ale biznes to biznes, napewno wiele ludzi by zaplacilo za takie konto.

Domyślnie

A z (czyjego)jakiego konta chcesz przelać pieniądze? Jeśli można wiedzieć oczywiście, bo ja mogę być pionkiem
    To co robię to tylko hobby...
    Miejsce Polska, system samowolka, cel to forsa - w tym tkwi sekret. Biorę co los da, życie made in Polska, to jest moje miejsce, bo kocham to miejsce.
    http://images35.fotosik.pl/60/8b30de7006ef376e.jpg

Domyślnie

narazie to chce wiedziec jakie mam opcje.