Pokaż wyniki 1 do 8 z 8

Temat: "Przechwycenie" wiadomości e-mail.

Unhappy "Przechwycenie" wiadomości e-mail.

Na wstępie pragnę zaznaczyć, że jestem zupełnie zielona, ale staram się jak mogę, aby coś wykombinować. Otóż to...
    Ktoś niedawno włamał mi się na pocztę wp po czym ją skasował... Strata mała, bo nie używałam jej już bardzo długo (najprawdopodobniej efektem włamania było banalne pytanie pomocnicze... Konto zakładałam huhu i jeszcze wcześniej, najprawdopodobniej, gdy byłam jeszcze w podstawówce, więc to mnie usprawiedliwia ). Nie przejęłam się tym zbytnio, dopóki nie okazało się, że moja aktualna poczta na gmailu również poszła się paść ( całe szczęscie nie została skasowana... Jedynie przejęta). Zapytanie do hasła miałam trudne (nawet sama nie pamiętałam odpowiedzi, hasło również niczego sobie)... Złapałam się za głowę kiedy przypomniało mi się, że podczas zakładania mojego gmaila, podałam swój adres na wp jako ten, na który ma przyjść mi przypomnienie w razie zapomnienia hasła na google mailu.
    TERAZ NAJWAŻNIEJSZE
    Osoba, która teraz ma mojego maila, zmieniła hasło, zapytanie do hasła, lecz nie usunęła opcji, żeby w razie "W" móc wysłać przypomnienie na pocztę wp. Da się to poznać po tym, że gdy klikam na "Zmień swoje hasło poprzez wysłanie email na drugi adres pocztowy" to wyświetla mi się "Wysłaliśmy instrukcje dotyczące resetowania hasła na adres w domenie wp.pl będący adresem odzyskiwania dla tego konta Google".
    A TERAZ JESZCZE WAŻNIEJSZE
    Czy da się w jakiś sposób przechwycić wiadomość e-mail, która leci w eter (czyli po prostu nigdzie, prosto do skasowanego konta)? Nie chcę już męczyć administracji poczty wp, bo długo wysilałam się, by pozwolili mi znów założyć konto o takim samym loginie jak przedtem... Ale trza odczekać rok i nie ma bata... Ze względu na to, że z wielu względów zależy mi na moim gmailu ( mam nadzieję, że trol, który mnie ograbił nie spusztoszył mi go już;() i nie chcę, aż tyle na niego czekać (kto wie, może w ciągu roku ta osoba mi je kompletnie skasuje) piszę tutaj z prośbą o odpowiedź na moje pytanie.

Domyślnie

Cytat Napisał marlena-p Zobacz post
    Konto zakładałam huhu i jeszcze wcześniej, najprawdopodobniej, gdy byłam jeszcze w podstawówce, więc to mnie usprawiedliwia ). pytanie.
    nie usprawiedliwia ponieważ w ustawieniach można to było w każdej chwili zmienić

Domyślnie

Owszem. Masz rację.... Moja wina, moja wina, moja bardzo wielka wina. Teraz chwytam się każdej deski ratunku

Domyślnie

Nie, nie da się przechwycić, a przynajmniej nie w żaden prostszy sposób niż włamywanie się na serwery gmaila/wp bądź jakieś inne, które pośredniczą w przekazywaniu danych Czyli ogólnie odpowiedź brzmi NIE
    Black Coders | Hacking, Kernel, Linux, Operating Systems, Programming
    I otworzyła studnię Czeluści,
    a dym się uniósł ze studni jak dym z wielkiego pieca,
    i od dymu zaćmiło się słońce i powietrze.
    A z dymu wyszła szarańcza na ziemię,
    i dano jej moc jaką mają ziemskie skorpiony.
    (...)
    I dano jej nakaz aby nie zabijała,
    lecz aby przez pięć miesięcy cierpieli katusze...

Domyślnie

1) Temat uważam za zamknięty
    2) jest wiele postów o podobnej tematyce, radzę poszukać.

btw:
    03. zamykam i przenoszę.
    * markossx *

Domyślnie

sorry markossx chwilowo otwieram, moze udami się wam pokazać coś :P
    chwilowo bez komentarzy proszę...

marlena-p podaj adres tego przejętego email na gmailu
    Ostatnio edytowane przez eMCe : 01-12-2009 - 09:47
    Agencja reklamy kielce (mały kilkudniowy case pozycjonerski )

Unhappy Metin2

Witam all

Mam problem ktoś zhackowal mi konto na www.metin2.pl
    pomimo tego faktu zhackowal mi jeszcze e-maila
    czy mógł by ktoś pomoc

Domyślnie

prokuratura - poczytaj forum.
    Jednak temat trzeba zamknąć
    Szkoda ze autor(ka) nie odpisała - ale dlaczego zachowam dla siebie
    Agencja reklamy kielce (mały kilkudniowy case pozycjonerski )