Może powiecie do mnie no wpore lub coś w tym stylu, ale na forum nie byłem długo długo, dostałem ostanio maila, że musze zmienić hasło i żeby nie używał takiego samego jak poprzednie, czemuż to ?:0![]()
Może powiecie do mnie no wpore lub coś w tym stylu, ale na forum nie byłem długo długo, dostałem ostanio maila, że musze zmienić hasło i żeby nie używał takiego samego jak poprzednie, czemuż to ?:0![]()
Deface był.
Pozdrawiam VLN.
Zamiast tego :Kod php:
$zmienna = $_POST['COS'];
I mamy zabezpieczenie przed XSSKod php:
$zmienna = htmlspecialchars($_POST['COS']);
to nie ciekawie :S ale wszystko na swoim miejscu
A przy okazji mógłby ktoś dokładnie powiedzieć od początku do końca co się stało?
nie sadzicie ze udzielajac odpowiedzi publicznie, dacie radoche tej osobie ktora zrobila deface?
War, war never changes.
Niech sie raduje...W koncu nowy year...Pan pozwolił mu pasać się na zielonych pastwiskach...
Co się stało co się stało...Koniowi dupe urwało...
Najazd ogrów z Turcji był.Niestety strażnik pilnujący bramy wjazdowej na to forum zasnoł upijając się wcześniej V.I.P-ami z Biedronki za 1,60 zł i nie odparł ataku najezdzców...Ci zaś wykopneli forum w zupełnie inny wymiar gdzie władze nad nim przejął Ryszard z klanu.Wraz z nowym rządzącym nowe regulaminy co za tym poszło nowe nakazy.Stąd te maile.Ryszard kazał pozmieniać hasła na nowe.Nowe czyli te które on zna.
Pamiętajcie także o wplacie na konto Ryszarda kwoty 44 zł +22% Vatu bo inaczej Wasze komputery zostaną zdefacone...
GsG sory ale maja prawo wiedzieć jak było naprawdę...Stąd mój post![]()
"Wszystkie komputery PC są kompatybilne, ale niektóre są kompatybilniejsze od innych... Twój jest zawsze mniej kompatybilny..."
Zlapali...ale uciekł![]()
"Wszystkie komputery PC są kompatybilne, ale niektóre są kompatybilniejsze od innych... Twój jest zawsze mniej kompatybilny..."