Strona 1 z 2 12 OstatniOstatni
Pokaż wyniki 1 do 10 z 14

Temat: Konto Onet

Domyślnie Konto Onet

Witam. Chciałbym się dowiesdziec jak mogę otrzymac zapomniane hasło w onecie, a zapomniałem pytania i odpowiedzi?Proszę o odpowiedź z góry dziękuję.

Domyślnie

Dobra rada - jeśli to bardzo ważne dla ciebie konto - to po prostu spróbuj porozumieć się najpierw z administracją...
    (szczerze nie wiem jak to na onecie wygląda - ale wiem jedno że użytkownik ma od razu wizje admin to jest guru nie z tej bajki i nie da się ni jak z nim dogadać! Zaczyna kombinować - itp. a nieraz poprostu wystarczy powiedzieć w czym jest problem i wspulnie zastanowć sie nad jego rozwiązaniem...

w tym przypadku moze to być trudne, bo teoretycznie toś inny mógł by tak prosić o uzyskanie dostępu do twojego konta - ale moze mają na to patent jakiś... sprawdzenie ci nie zaszkodzi a na pewno może pomóc

jeśli nie takie ważne to załóż nowe i roześlij wszystkim nowy mail

eventualnie ale to eventualnie gdy wszystko zawiedzie a musisz to mieć - to brutus - ale to EWENTUALNIE!!!
    Agencja reklamy kielce (mały kilkudniowy case pozycjonerski )

Thumbs down

Problem w tym, że na gadanie z administracją nie mam czasu, a jak się używa tego Brutusa?

Domyślnie

Włączasz i on próbuje wszystkie możliwe kombinacje, możesz oczywiście ustawić zakres dzięki czemu skrócisz czas poszukiwań .
    "dobrzy hakerzy są sławni na cały świat, ale o hakerach geniuszach nikt nic nie wie."

Domyślnie rere

heh to lepiei go poszukaj
    bo widzisz onet ma blokade odgadywania haseł o ile sie niemyle
    a pozatym brrutusem zajmie ci to wiecei czasu niz dogadanie sie z adminem no chyba że on jest czeczenem i nawija gwarą czeczeniskich gurali z uralu

Domyślnie

Cytat Napisał ble34 Zobacz post
    heh to lepiei go poszukaj
    bo widzisz onet ma blokade odgadywania haseł o ile sie niemyle
    a pozatym brrutusem zajmie ci to wiecei czasu niz dogadanie sie z adminem no chyba że on jest czeczenem i nawija gwarą czeczeniskich gurali z uralu
    To znaczy?
    A jest jakiś inny sposób, bo to nie tylko moje konto, a nie chce żeby koleś sie o tym dowiedział

Domyślnie re

zostań gumisiem zhakuj serwer

Talking

Cytat Napisał ble34 Zobacz post
    zostań gumisiem zhakuj serwer
    Jakieś inne pomysły? Niezbyt chce mi sie to robić... złapią mnie i co...
    A może sa jakieś inne programy?

Domyślnie

A poza tym co to ten "gumiś", bo nie zabardzo się orientuję?
    Boze chron mnie od przyjacioł z wrogami sam sobie poradze

Domyślnie

ty sie lepiej z adminami dogadaj będzie szybciej i lepiej dla ciebie....

sprubuj bynajmniej z góry zakładasz ze nie da rady a nawet nie sprubowałeś - przeczytaj sobi jeszcze z 2 razy mojego poprzedniego posta
    Agencja reklamy kielce (mały kilkudniowy case pozycjonerski )

Strona 1 z 2 12 OstatniOstatni

Zasady Postowania