Witam. Chciałbym się dowiesdziec jak mogę otrzymac zapomniane hasło w onecie, a zapomniałem pytania i odpowiedzi?Proszę o odpowiedź z góry dziękuję.
Witam. Chciałbym się dowiesdziec jak mogę otrzymac zapomniane hasło w onecie, a zapomniałem pytania i odpowiedzi?Proszę o odpowiedź z góry dziękuję.
Dobra rada - jeśli to bardzo ważne dla ciebie konto - to po prostu spróbuj porozumieć się najpierw z administracją...
(szczerze nie wiem jak to na onecie wygląda - ale wiem jedno że użytkownik ma od razu wizje admin to jest guru nie z tej bajki i nie da się ni jak z nim dogadać! Zaczyna kombinować - itp. a nieraz poprostu wystarczy powiedzieć w czym jest problem i wspulnie zastanowć sie nad jego rozwiązaniem...
w tym przypadku moze to być trudne, bo teoretycznie toś inny mógł by tak prosić o uzyskanie dostępu do twojego konta - ale moze mają na to patent jakiś... sprawdzenie ci nie zaszkodzi a na pewno może pomóc
jeśli nie takie ważne to załóż nowe i roześlij wszystkim nowy mail
eventualnie ale to eventualnie gdy wszystko zawiedzie a musisz to mieć - to brutus - ale to EWENTUALNIE!!!
Agencja reklamy kielce (mały kilkudniowy case pozycjonerski )
Problem w tym, że na gadanie z administracją nie mam czasu, a jak się używa tego Brutusa?
Włączasz i on próbuje wszystkie możliwe kombinacje, możesz oczywiście ustawić zakres dzięki czemu skrócisz czas poszukiwań .
"dobrzy hakerzy są sławni na cały świat, ale o hakerach geniuszach nikt nic nie wie."
heh to lepiei go poszukaj
bo widzisz onet ma blokade odgadywania haseł o ile sie niemyle
a pozatym brrutusem zajmie ci to wiecei czasu niz dogadanie sie z adminem no chyba że on jest czeczenem i nawija gwarą czeczeniskich gurali z uralu
zostań gumisiem zhakuj serwer
A poza tym co to ten "gumiś", bo nie zabardzo się orientuję?
Boze chron mnie od przyjacioł z wrogami sam sobie poradze
ty sie lepiej z adminami dogadaj będzie szybciej i lepiej dla ciebie....
sprubuj bynajmniej z góry zakładasz ze nie da rady a nawet nie sprubowałeś - przeczytaj sobi jeszcze z 2 razy mojego poprzedniego posta
Agencja reklamy kielce (mały kilkudniowy case pozycjonerski )