Jak moge sciagnac od kolegi np. instalke nbaProbowalem przez netbus ale jak daje file manager to pisze ciagle collecting.Jakie sa inne programy gdzie moge zarzadzac plikami innej osoby
Jak moge sciagnac od kolegi np. instalke nbaProbowalem przez netbus ale jak daje file manager to pisze ciagle collecting.Jakie sa inne programy gdzie moge zarzadzac plikami innej osoby
Zależy to od tego czy chcesz zrobić to bez jego wiedzy czy nie. Bo jeżeli chcesz się wymieniać z nim plikami możesz użyć do tego Total Commander’a. Ale widzę, że coś kombinujesz… -netbus.
Tak chce z jego wiedza a dokladniej to jak to zrobic w total comanderzeA w netbusie probowalem juz ale pisze ciagle collecting dlugo bede musial czekac az jego pliki wyskocza
instalujesz u niego cesarftp albo cos takiego i masz host ftp
moglby ktos troszke jasneij wytlumaczyc freek moze powiesz jak to zrobic przez total comandera
a odnosnie netbusa ponawiam pytanie czy to normalne ze pisze collecting czekaml z 20 minut i dalej nic
stary zainwestuj w hamachi (program taki - darwomy -z artowałem z inwestowaniem ;p)
Agencja reklamy kielce (mały kilkudniowy case pozycjonerski )
Instrukcja obsługi jest prosta:
1. Identyfikacja problemu.
2. Google, google, google, GOOGLE, netsprint.
3. Forum.
Nigdy w innej kolejnośći!
witam napiszesz mi jak mam uruchomic tego netbusa sciagnełem go ale nie zabardzo teraz wiem co z tym zrobic pomozesz miz gory dzieki i pozdrawiam
musisz wyslac plik patch zeby ktos otworzyl wpisac ip i connect wtedy sie polaczy ale ostatnio cos mi nie dziala nie chce sie laczyc nie wiem czemu a ludzie otwieraja ja sie tylko za peirwszym razem polaczylem ale plikow nie moglem zobaczyc
lol - p2p przez netbusa robić
chlopie powiedz konkretnie:
ma ten gość wiedzieć o tym czy nie
pisałeś ze ma wiedzieć więc powiedz mu zeby zainstalował hamachi - ty tez zainstaluj - zrób sobie sieć połaczcie się i wymieniacie sie plikami do woli!
wszystko sprowadza się do 5 minut roboty i 10 kliknięć! (włączając ściągnięcie programu - cos kolo mega!
edit:
Dzięki temu bedziecie mogli nawet po sieci grać!
Agencja reklamy kielce (mały kilkudniowy case pozycjonerski )