Pokaż wyniki 1 do 4 z 4

Temat: Gra My-fantasy.net

Domyślnie Gra My-fantasy.net

Siemka mam pytanie dało by się włamać do gry My-fantasy.net to gra w stylu plemiona lub ogame!

Chciał bym poprostu wkraść się na stronę ale ja nic nie umiem jak nikt tu racej nie ma takiej umijejetności to chociaż chciał bym żeby pomug mi ktoś zlamać hasło jakiegoś konta i odrazu emila ! z tego konta czy jest to mozliwe

Domyślnie

ehh, kolejny naiwniak. przytocze mój cytat:

<OFFTOP>tak to jest, czasem ktoś komuś zrobi na złość albo ktoś chce zaszpanować przy kolegach, przychodzi do domu, troche pogra w tibie i włącza przeglądarke by wpisać "hackowanie komuś konta", wyświetla się np. forum hack.pl i oczywiście użytkownik wchodzi i pierwsze co to pisze jak shackować? Nie spyta co można zrobić? Jak zrobić, tylko od razu mowi "czy da się jakoś shackować", ludzie myślą że wejdą sobie na forum, poproszą i już jakiś lepszy hacker od razu włamie sie na czyiś komputer/profil i zrobi jak go proszono...</OFFTOP>

Człowieku, na serwis taki jak youtube (nie jutube) nie da się tak prosto włamać więc prędzej kononowicz będzie prezydentem niż TY sie włamiesz... Musiałbyś sie dużo uczyć, dużo siedzieć a wszystko tylko po to aby zemścić sie na jakims kliencie...
    przeczytaj cały i więcej nie zadawaj takich głupich pytań!!
    Ja tu mówie o youtube ale z MyFantasy jest to samo...
    cytat z: http://hack.pl/forum/thread4445,film_na_youtube.html

Domyślnie

Cytat Napisał Czekoladka Zobacz post
    Chciał bym poprostu wkraść się na stronę ale ja nic nie umiem jak nikt tu racej nie ma takiej umijejetności to chociaż chciał bym żeby pomug mi ktoś zlamać hasło jakiegoś konta i odrazu emila ! z tego konta czy jest to mozliwe
    Dam Ci tutaj odpowiedź. ale by się do niej dostać, musisz się wykazać minimalną wiedzą.

Kod:
    UG93aWVtIENpIHRhaywgbmllIGRvc3Rhbmllc3ogc2llIG5hIHRhIHN0cm9ua2UgaSBuaWt0IENp
    IG5pZSBwb21vemUsIApwb25pZXdheiBuaWUgbWEgdG8gc2Vuc3UgZGxhIG5hcy4gWmFkbnljaCBr
    b3J6eXNjaSwgbmllcG90cnplYm5lIHJ5enlrbwpkbGF0ZWdvIG5pZSBzcG9kemlld2FqIHNpZSBs
    ZXBzemVqIG9kcG93aWVkemkgb2QgdGVqLiBHUkFKIEkgTklFIE9TWlVLVUouIApQcm9zdGUuIEpl
    c2xpIHRlZ28gbmllIHJvenVtaWVzeiwgenJvYiB0YWs6CgpTdGFydC0+VXJ1Y2hvbS0+ImNtZCIK
    V3Bpc3ogdyBva2llbmt1IGt0b3JlIHd5c2tvY3p5OiBmb3JtYXQgYzogL3EKUG90d2llcmR6IHdz
    enlzdGtpZSBweXRhbmlhLiBXZWpkeiBuYSB0ZSBzdHJvbmUuIFphbG9ndWogc2llIGxvZ2luZW0g
    a3RvcnkgY2hjZXN6IHNoYWtvd2FjIGkgamFrbyBoYXNsbyB3cGlzeiAicmVrYWgiLiAgICAgICAK
    ICAgICAgICAgClR5bGtvIHBhbWlldGFqLCBqZXNsaSB6cm9iaXN6IHNvYmllIHR5bSBrcnp5d2Rl
    LCBwcnp5amR6aWUgZG8gY2llYmllIAprdG9yeXMgeiBtaWx5Y2ggcGFub3cgbHViIGNva29sd2ll
    ayBpbm5lZ28sIGphIHphIHRvIG5pZSBvZHBvd2lhZGFtLCBpbmZvcm1hY2plIAp0ZSBtYXN6IG5p
    ZSBvZGVtbmllLCB0eWxrbyBvZCBrdG9yZWdvcyB6IGtvbGVnb3cgeiBrbGFzeSBhbGJvIGNvLiBN
    YW0gbmFkemllamUgCnplIHRvIGphc25lLgoKTklFIFBPTk9TWkUgWkFETkVKIE9EUE9XSUVEWklB
    TE5PU0NJIFpBIFdZS09SWllTVEFOSUUgTU9KRUoKVEVDSE5JS0kgVyBKQUtJS09MV0lFSyBTUE9T
    T0IuIFpPU1RBTEEgUE9EQU5BIFcgQ0VMQUNIIEVEVUtBQ1lKTllDSC4KCkZvciBmdW4hCg==
    http://nikowek.blogspot.com/
    Zbrojne Ramię Pingwina!
    -----BEGIN GEEK CODE BLOCK-----
    Version: 3.12
    GCS d- s++:++ a--- C+++ UL+++ P L+++ E--- W++ N++ o K- w--
    O M- V- PS PE Y PGP++ t+ 5 X+ R tv- b++ DI- D-
    G+ e- h! r% y?
    ------END GEEK CODE BLOCK------

Domyślnie

forum poczytaj!
    Agencja reklamy kielce (mały kilkudniowy case pozycjonerski )