Czy są jakieś programy, które pozwalają na podsłuchiwanie rozmów telefonicznych?
Czy są jakieś programy, które pozwalają na podsłuchiwanie rozmów telefonicznych?
Zdanie poniżej jest fałszywe.
Zdanie powyżej jest prawdziwe.
czy sa jakies programy ktore automatycznie wywalaja z forum tak nie przemyslane (by nie powiedziec ze durne) pytania?
Odpowiedz na oba pytania brzmi - NIE!
skąd miałem wiedzieć? A wie ktoś jak podsłuchiwać?
Mozesz podsluchiwac GG, skype(czat) itp. a jak chcesz podsluchac czyjas rozmowe telefoniczna to zaloz mu pluskwe
Ps. witam wszystkich ( nowy na forum)
A jak podsłuchwiać skype? czy czata? są jakieś polskie programy do tego typu "operacji"?
nowy tomyśl - młody pomyśl
linux, przeszukaj dostepne pakiety napewno cos znajdziesz i napewno nie po polsku
zastanów sie tak:
jak coś działa....
prosty przykład na telefonach
dzwonisz - sygnał wychodzi do satelity (w wiekim uproszczeniu mówie) - sygnał "idzie przez powietrze" (zeby prosto było załapać) powietrze jest ogólnie dostepne dla wszystkich więc możesz przejąć sygnał ale będzie zakodowany - i ogólnie będzie to wymagało niesamowitej wiedziy i umiejętności (czyt. daj se spokuj)
gg tlen chat - też trzeba by wiedzieć co i jak śmiga -gdzieś jest opisany protokuł gg - z tym ze opis jest na podstawie badań przejętych pakietów
jeszcze tego nie przejżałem więc sie nie wypowiem co tam jest...
Agencja reklamy kielce (mały kilkudniowy case pozycjonerski )
no stefan a słyszaes o dzwonienu z internetu przez takie magiczne urządzenie jak słuchawki i mikrofon oraz o voipie ostatnoio tak do mnie koleszk adryndał
Panocki... skype jest kodowany wewnetrznie wlacznie z samym programem... W sumie skype to sprytnie zrealizowana siec p2p :-)
VoIP to inna zabawa... czas poczytac czym to sie je a pozniej zadawac pytania.