Hej. Mam pytanie: Czy możliwe jest generowanie kodów doładowujących konta w telefonie? Chodzi oczywiście o generowanie za darmo.
Hej. Mam pytanie: Czy możliwe jest generowanie kodów doładowujących konta w telefonie? Chodzi oczywiście o generowanie za darmo.
Oczywiscie jest to mozliwe. Istnieja nawet dostepne w sieci programy do generowania kodow pre-paid. *
* Jest tylko maly haczyk...
delete (z ang. skasuj) - w programowaniu obiektowym operator niszczący obiekty utworzone za pomocą operatora new (bądź dowolny obiekt, którego adres można pobrać).
mam nawet takie cos na dysku
tylko jeszcze nie probowalem
po 1 masz male szans ze ci sie uda
po 2 jak operator sie dowie to bedzie haczyk na komorke![]()
War, war never changes.
te kody są losowane i chyba nie ma na to jakiegoś specjalnego systemu
równie dobrze możesz sam je wymyślać i po kilku nie udanych dostaniesz jakiegoś rodzaju bana (kiedyś próbowałem ale nie za bardzo pamiętam co to było )
Wielkie dzięki.Ale jeśli byście mogli wrzucić linki do tych programów o których była mowa to było by ekstra.
Nie ryzykowalbym, po prawdzie kolega doladowal w ten sposob za 50 PLN HEYAH, ale sam sobie system wypracowal. Nalezy wspomniec o kilku zablokowanych kartach.
Teraz sprawa ma sie gorzej, kody sa aktywowane wraz z ich wydrukiem (chociaz nie mam do tego 100% pewnosci), a karty z juz wydrukowanym kodem staja sie coraz mniej powszechne. Zawsze mozesz probowac, a noz sie uda :>
delete (z ang. skasuj) - w programowaniu obiektowym operator niszczący obiekty utworzone za pomocą operatora new (bądź dowolny obiekt, którego adres można pobrać).
Dobra jeszcze raz wielkie dzięki.Liczyłem na to że może ktoś zauważył jakiś wzór matematyczny ale widać nie ma takiego wzoru.
Z szacunkiem dla wszystkich hackerów
Samuraj101.![]()
![]()
Wzor? Zalezy od sieci, zbieraj karty / paragony swoje, kolegow, ew. zbieraj jak znnajdziesz ;>... I obserwuj, zapisuj, notuj, licz, az Ci sie mozg zagotuje aby pewnego dnia krzyknac EUREKA :] Kolega tak robil i w koncu mu sie udalo, ale to osobny przypadek
Wole żeby mi się mózg nie ścinałZresztą pogrzebałem trochę w innych miejscach...
znaczy forach i wszyscy tak samo twierdzą że to są przypadkowe cyferki.
watkpie, zeby to mialo jakikolwiek wzór ;P
raczej mysle o losowych cyrefkach -> do bazy
i potem sprawdza baze w poszukiwaniu kodu...
zeby cokolwiek trafic to trzeba mieć OGRMONE szczęście