witam jak sparalizowac (zablokowac dostep do internetu(bardziej logicznie sie nie da)) na dłuzej klientow podłaczonych do ap ?dodam ze jestem podłaczony do sieci
witam jak sparalizowac (zablokowac dostep do internetu(bardziej logicznie sie nie da)) na dłuzej klientow podłaczonych do ap ?dodam ze jestem podłaczony do sieci
Ostatnio edytowane przez kuki13 : 07-13-2008 - 18:52
podejść do nich i przyj*** im z tasera
na głupie pytania...
jak ci sie nie podoba pytanie to po kur.. odpisujesz zamiast odpowiedziec jak człowiek to pier.... bez sensu myslisz ze wszystko wiesz kur... a tak naprawde chu.. wiesz cwaniaczyc to kazdy potrafi ale odpowiedziec na pytanie to juz nie ale w koncu sa ludzie i parapety zastanow sie do jakich ty sie zaliczasz
Podbiec z palalizatorem i "popieścić".
http://nikowek.blogspot.com/
Zbrojne Ramię Pingwina!
-----BEGIN GEEK CODE BLOCK-----
Version: 3.12
GCS d- s++:++ a--- C+++ UL+++ P L+++ E--- W++ N++ o K- w--
O M- V- PS PE Y PGP++ t+ 5 X+ R tv- b++ DI- D-
G+ e- h! r% y?
------END GEEK CODE BLOCK------
ja juz nie wiem kolejny parapet czy cos?
jak bym chciał paralizatorem kogos poczestowac to bym sie was nie pytał
drogi parapecie.
jesli ap oznacza access point, to oznacza ze
TEMAT POWINIEN BYC W DZIALE WARDRIVING
War, war never changes.
Mozesz sprobowac zaatakowac samego AP ale generalnie male szanse...
1. wykolejenie AP/klienta poprzez atak na sterownik karty wifi (niektore maja bledy)
2. wykolejenie protokolu zabezpieczajacego - google: wpa hand granade (powinno cos znalezc)
W skrajnym przypadku mozna doprowadzic AP do restartu albo wylaczenia radia na 1min - tego wymaga specyfikacja 802.11
PS.
Przenosze do dzialu wardriving... oraz daje ostrzezenia za tak radosna i nic nie wnoszaca tworczosc powyzej. Po prostu zal czytac Wasze odpowiedzi - nic nie wnoszace do tematu, tylko podnoszace cisnienie.
Az strach sie bac co zobacze jak wroce z urlopu...
ctrl-alt-del.cc - soft reset site for IT admins and other staff :-)