Mógłby mi ktos odczytac plik sam i podac hasło, poniewaz mi to jakos nie wychodzi
http://www.uploading.com/files/QGQL8JGL/sam.html
Mógłby mi ktos odczytac plik sam i podac hasło, poniewaz mi to jakos nie wychodzi
http://www.uploading.com/files/QGQL8JGL/sam.html
bądzcie ludzmi
odzcytaj sobie sam
zbusiu a czytałeś chociaż coś na ten temat
tutaj masz Lekturke
Piszesz ze ci coś nie wychodziło - więc napisz konkretnie co - nie wiem hash'a nie możesz wyciągnąć czy coś w tym stylu - a nie zróbcie
Pozatym dałeś nawet złego linka!! - usuń to rozszeżenie i będzie dobrze!!
oftopic:
<!--
A tak swoją drogą to jest to mój 100 post - myślę ze nie ostatni i jeszcze będziecie dłłłuuugo musieli znosić moje spamowanie
//-->
Ostatnio edytowane przez eMCe : 01-12-2007 - 21:57 Powód: Dopowiedzonko
Agencja reklamy kielce (mały kilkudniowy case pozycjonerski )
zbyniu niestety musisz poczytac o tym troche i przeczytaj ta lekure co kolega dal jest naprawde ciekawa ja trafilem tu z takim samym problemem zeby zlamac haslo w xp i mimo ze przeczytalem ten artykol z 10 razy bylem zielony jak trawa jak sie tu dostalem to teraz rozumiem 3/4 tego artyklu ale bardzo pomogl jesli twoj komp jest wlaczony i masz windowsa odpalonego nie masz zadnego problemu ja mialem gorzej musialem najpierw wpisac haslo zeby wogole go otworzyc mimo ze jestes zalogowany na innym profilu masz przewage sciagnij program cain zainstaluj odpal wejdz w zakladke crackers sa tam same puste tabelki jak w excel prawym przyciskiem myszy kliknij na nie wybierz polecenie "add to list" zaznacz jeszcze opcje "Include Pasword History Hashes" nic wiecej nie zmieniaj i na dole okienka next wczyta kilka pozycjii do tabeli twoj profil i jego zaznaczasz wszystkie pozycje trzymajac wcisniety prawy przycisk myszy pozniej najedz mycha na zaznaczone pozycje wcisnij jeszcze raz prawy i wybierz Dictionary atack i dalej sie baw powodzenia
czaicie ten idiotyczny zart ? SAM sobie odkoduj genialnie dwuznaczny no nie ?
Nawet nieźle
"dobrzy hakerzy są sławni na cały świat, ale o hakerach geniuszach nikt nic nie wie."
Jestem noobkiem w dziedzinie łamania haseł :P plik wyciągnołęm z repair(czy jakoś tak ) a link nie wiem czemu zły jest moge komus to podeslac przez skype albo co. Bład polegał na tym ze a kazdym razem przy rozkodowywaniu przez jakis program, podawało złe hasło ;/
tylko tam jest pare opcij po tym dictionary attack, która wybrac ?
Ale niestety żadna z opcij nie działa dałem każda, i pisze stop cos tam :/
Ostatnio edytowane przez zbusiu : 01-14-2007 - 16:51
mówił ci ktos zebyś sobie ściagnął l0pthcracka
ściagni sobie l0pthcraka