Pokaż wyniki 1 do 3 z 3

Temat: Złamanie hasła na Routerze.

1. Domyślnie Złamanie hasła na Routerze.

Witam.

Więc tak, mam radiówkę i główny router to którego mam podłączoną antenę instalator założył swoje własne hasło. I oczywiście to jest zrozumiałem że ono tam jest ale wszystko było by cacy lecz musiał tam chyba ustawić blokadę na P2P która ogranicza to do 6 połączeń/sec. Ale nie P2P mnie interesuje tylko przy okazji blokowania P2P moj STEAM działa z oszałamiajaca predkością przy łączu 2MB sciąga max 20kbs updaty do gier ... . A już nie mówiąc o grze w sieci która jest w tym momęcie niemożliwa ze względu na pingi w okolicach 1500-2000ms. (Pingi z stronami są w okolicach 50-100ms wiec spoko)

I jeśli te pingi to jest wina że jakaś jest blokada na moim routerze to z chęcia się pomęcze ... A jak nie to trzeba bedzie truć glowe Adminowi ... Bo zmiany providenta to nie mam bo albo TePsa albo radiówka.

Więc wie może w jaki sposob sie włamać na router (firmy EDIMAX) ?

Domyślnie

Do STEAM'a lepsze bedzie TP S.A.
    Radiowka bedzie powodowac rozne problemy a router edimax'a nie jestem pewien czy ma w ogole takie cos jak limity... Zamiast lamac router proponuje pogadac z adminem i niech szuka dlaczego masz taki gigantyczny ping.

Ja gram w domu na radiowce (ale wlasnej) i STEAM ma bardzo ladne pingi - 20-40ms (choc nie jest to stricte ping w sensie ping sieciowy ale 'STEM ping', ktory z pingiem ma tyle ze mierzy jakis tam czas).
    ctrl-alt-del.cc - soft reset site for IT admins and other staff :-)

3. Domyślnie

No właśnie miałęm TPsa ale płacić okolo 150 zł to za dużo a w dodatku to nie ja płace a Mama więc wolałem jej ulżyć w rachunkach bo szkoda tyle kasy na neta w dodatku 40% to tel ktorego sie nie używa.

Wysłalem do niego już 2 Maile i czekam na drugą odpowiedz ...