jak u góry
chce sprawdzić czy ktoś chowa się na niewidoku czy jest naprawde niedostępny...jak to sprawdzić?
z góry dzięki za odpowiedź
jak u góry
chce sprawdzić czy ktoś chowa się na niewidoku czy jest naprawde niedostępny...jak to sprawdzić?
z góry dzięki za odpowiedź
ban na szukajke ?
http://hack.pl/forum/thread1593,niew...edostepny.html
Jak już kiedyś pisałem masz tylko 50% pewności że gość jest na niewidocznym + 100% pewności w pewnych sytuacjach - poszukaj na forum pisałem o tym, możesz użyć konnekta pokazuje każdą zmianę statusu nawet jeżeli jest to zmiana z niewidoczny na niewidoczny + opis itp
www.lingubot.pl - projekt sztucznej inteligencji.
karmicie trolla ;/
hedVB : To nie bG9vc2Vy tylko prawdziwy Z2cgaGF4aW9y
Zapanowała moda na QkFTRTY0
Pozdrawiam VLN.
Zamiast tego :Kod php:
$zmienna = $_POST['COS'];
I mamy zabezpieczenie przed XSSKod php:
$zmienna = htmlspecialchars($_POST['COS']);
Hehe mam pomysł, piszmy wszyscy tylko w YmFzZTY0 albo przynajmniej słowa kluczowe - wpadną na forum jakieś d2llbGtpZSBoNGtzaW9yeQ== zobaczą ślaczki i pomyślą że tu jacyś fanatycy zamieszkali i równie szybko opuszczą forum
www.lingubot.pl - projekt sztucznej inteligencji.
SmVzdGVtIGphayBuYWpiYXJkemllaiB6YSB6ZWJ5IG5hIHRlZ2 8gdHlwdSBweXRhbmlhIG9kcG93aWFkYWMgdyBiYXNlNjI6KSBj byB3eSBuYSB0bz87ZA==
Zbliża się Trollmagedon...
Nie wiem jak Wy ale ja jestem na dGFr . To w końcu jakieś rozwiązanie by było.
Pomyśleli by (bo i tak pewnie nie wiedzą co to YmFzZTY0) że mamy coś z głową . I szybko uciekli by z forum osób (wg.aGF4aW9yb3c= oczywiście) które mają problemy ze zdrowiem psychicznym. Ale nie zawsze , ponieważ mogą być
osoby które nie znają YmFzZTY0 a potrzebują pomocy.Jeżeli jednak był by to aGF4aW9y to jak najbardziej jestem za pisaniem w QkFTRTY0.
Pozdrawiam VLN.
Zamiast tego :Kod php:
$zmienna = $_POST['COS'];
I mamy zabezpieczenie przed XSSKod php:
$zmienna = htmlspecialchars($_POST['COS']);
QSBjbyB6cm9iaXN6PyBuYXp3aWVzeiBzdHJvbiYjMjgxOyBoYW NrLnBsIHcgYmFzZTY0PyB3eXN6dWtpd2FsbmEgdHlsa28gcG8g cyYjMzIyO293YWNoIGtsdWN6b3d5Y2ggdyBiYXNlNjQuICBNeS YjMzQ3O2wmIzI4MTsgJiMzODA7ZSBtbyYjMzgwO25hIHpyb2Jp JiMyNjM7IGJsb2thZCYjMjgxOyBuYSBJRS4gd2kmIzI4MTtrc3 pvJiMzNDc7JiMyNjM7IHRlZ28gYmFkemlld2lhIHd5dG5pZS4=