Chcialbym abyscie sie wypowiedzieli na ten temat:
http://www.allegro.pl/item320822165_...wo_zobacz.html
warto to kupic?
Chcialbym abyscie sie wypowiedzieli na ten temat:
http://www.allegro.pl/item320822165_...wo_zobacz.html
warto to kupic?
jak dla mnie koleś pozbierał ogólnie dostępne informacje, tutki wrzucił na płytę i teraz sprzedaje, no ale moge sie mylic nie widziałem jeszcze tego.
"dobrzy hakerzy są sławni na cały świat, ale o hakerach geniuszach nikt nic nie wie."
Czytajac opis nie wiem czy smiac sie czy plakac... no ale niech bedzie![]()
ctrl-alt-del.cc - soft reset site for IT admins and other staff :-)
jednym slowem zostaniesz MacGyveremutworzysz bombę z dyskietki![]()
jakas dystrybucja linuksa, do tego programy do analizowania sieci (jakis wireshark czy aircrack), moze cos do brute force no i oczywiscie mnostwo trojanowotrzymasz zbiór najnowszych programów do włamywania![]()
sorki, ale ten koles dla mnie jest blaznemskutecznie utrudnisz życie lamerom i błaznom
dowiesz sie jak nabic sobie miliony punktow w pinballu na XPnauczysz się jak można oszukać programy![]()
Wedlug mnie to dokladnie to co powiedzial kosiarz... Podejrzewam, ze wszystkie informacje da rade znalezc szybciej niz ta plyta doszlaby do CiebieDo tego musi tam byc sporo informacji z roznych dziedzin a ja wychodze z zalozenia, ze lepiej zajac sie jedna dziedzina a porzadnie niz kilkoma/kilkunastoma po lebkach...
@studencik20 ubiegłeś mnie te same fragmenty chciałem zacytować
ciekawe tylko gdzie bym sobie taką bombę miał wsadzićutworzysz bombę z dyskietkiosobiście nie mam fdd i nie znam ludzi którzy je mają :P
co do tego to nie jest takie głupie! Ja np potrafię ustawić sobie dowolny wynik w saperze (rejestrnauczysz się jak można oszukać programy)
już widzę ten rozdział - spis uniwersalnych haseł do Biosa :\złamiesz hasło biosa w komputerze
reszty szkoda komentować...
www.lingubot.pl - projekt sztucznej inteligencji.
hmm na moje troche tanie :P jak na cos co zawiera tyle informacji :P
"? dowiesz się jak nabić rachunek sąsiadowi" na uw widzalem podobne, jak to to samo to juz bym nie kupowal:P
" otrzymasz zbiór najnowszych programów do włamywa"
...
ja ma stacje dyskietek;d
a pamietacie to jak zostac hackerem w jedna noc czy cos takiego?;d
Zbliża się Trollmagedon...
zważając na szacunek dla tych prawdziwych hakerow to nie kupuj tego ;p
JA?! nawet do glowy mi to nie przyszlo żeby kupic![]()
Zbliża się Trollmagedon...
to nie było do Ciebie - tylko do autora wątku - chybaJa to bym nawet kupił tak z czystej ciekawości, a potem bym zawartość opisał na forum i mielibyśmy trochę rozrywki
![]()
www.lingubot.pl - projekt sztucznej inteligencji.