Strona 1 z 2 12 OstatniOstatni
Pokaż wyniki 1 do 10 z 12

Temat: podróże w czasie "made in russia"

Domyślnie podróże w czasie "made in russia"

Przeczytajcie sobie http://www.technoblog.pl/blog/1,84944,4906387.html jak dla mnie to jest w sumie mało realne, ostatnio trochę sie uczyłem nawet fizyki
    ale sie zastanawiam nad tymi czarnymi dziurami czy oni to naprawdę są wstanie produkować, bo jak by im cos poszło nie tak albo robili te eksperymenty w stanie nie do konca trzeźwym, to teoretycznie mogli by wyprodukować jakaś czarna dziurę ktora by wciągnęła nasza planete.
    W sumie Nostradamus zapowiadam ze w 2012 ma on nastąpić
    "dobrzy hakerzy są sławni na cały świat, ale o hakerach geniuszach nikt nic nie wie."

2. Domyślnie

na rok 2012 kończy się też kalendarz bodaj Majów - ciekawe, może pomyśleli że i tak nie dożyją to po co dalej pisać?
    Ciekawe jest też to że akurat na koniec roku 2011 przypada największa aktywność słońca w całej historii ziemi, ostatnio oglądałem film dokumentalny o wietrze słonecznym który (jeżeli zawieje z nie odpowiednim biegunem) przełamie naszą linię oporu (magnetosferę chyba ?) i spowoduje koniec naszej cywilizacji. W jaki sposób? Otóż wszystko co jest na prąd na Ziemi przestanie działać siadną transformatory, wyobraźmy sobie życie w mieście bez wody, prądu - i to jeszcze w zimie, jak długo jesteśmy w stanie przetrwać? Przetrwają tylko buszmeni którzy nie znają pojęcia elektryczność A sama podróż w czasie jest raczej nie możliwa, albo przynajmniej słaba to wyobrażenia Trudno jest sobie wyobrazić zjawisko załamania lini czasu - przynajmniej ja nie potrafię
    www.lingubot.pl - projekt sztucznej inteligencji.

Domyślnie

Cytat Napisał hedVB Zobacz post
    jak długo jesteśmy w stanie przetrwać?
    Dowolnie dlugo, z tym ze nie wszyscy :-]
    http://gogulas.yoyo.pl/h.gif

Domyślnie

a tyle jeszcze zostało panienek do zaliczenia butelek do rozpicia i serwerów do odwiedzenia, ja tam zaczynam budować rakietę jak coś to opuszczam ziemie i lecę na marsa albo lepiej na wenus bo tam więcej kobiet podobno
    "dobrzy hakerzy są sławni na cały świat, ale o hakerach geniuszach nikt nic nie wie."

Domyślnie

Ja slyszalem że po prostu grawitacja ma zacząć słabnąć (ej nie wiem jak to sie pisze;p jaki lol) bo bedzie przebiegunowanie. Ale że to ma trwać baaaaaaardzo długo i że wtedy więcej słońca będzie docierac itd itd...
    Zbliża się Trollmagedon...

Domyślnie

Pamietacie pare lata temu brak pradu w Kanadzie i na wschodnim wybrzezu USA? Powodem byla burza sloneczna - prad indukowal sie na drutach i powodowal przepiecia - jak bedzie blizej kolejnego cyklu aktywnosci rozwiescie sobie ok 20m drutu (moze byc w izolacji) i dotknijcie koncow przewodu Szokujace wrazenia gwarantowane!

Raz mnie zdrowo zdzielilo jak podlaczalem antene do radiostacji - najczestszy blad to jedna reke polozyc na obudowie a druga zlapac za metalowa wtyczke (nawet bez zwierania obu biegunow wtyczki) - bedzie szczypac :P

EDIT:
    To ja do poczytania dodam http://www.abyssandapex.com/200710-wikihistory.html
    Ostatnio edytowane przez TQM : 03-22-2008 - 19:47
    ctrl-alt-del.cc - soft reset site for IT admins and other staff :-)

7. Domyślnie

Cytat Napisał tqm Zobacz post
    Raz mnie zdrowo zdzielilo jak podlaczalem antene do radiostacji
    Hahaha - sry ale mnie to rozwaliło
    Właśnie taka burza słoneczna tylko znacznie większa - na skalę globalną ma być pod koniec roku 2012 - ale jest jedno rozwiązanie dzięki któremu można przeżyć! Wybiec z domu (właśnie w tym momencie) udać się do najbliższego lasu i zacząć się przystosowywać, wtedy napewno przeżyjemy
    www.lingubot.pl - projekt sztucznej inteligencji.

Domyślnie

no może być mały problem z tym chowaniem sie w lesie bo w tej przepowiedni Nostradamusa było chyba coś takiego ze ziemia zmieni kierunek w którym sie obraca i oceany wystąpią z brzegów i zaleją cala powierzchnie ziemi, przydała by sie jakaś arka, może wypadało by zacząć juz coś budować

Domyślnie

No to jest to przebiegunowanie o ktorym mówiłem Tylko ze to nie jest takie hop siup;p bo siedząc przy kompie rozpieprzylbym sie o sciane z predkoscia pewnie pareset km na godzine;p to ma trwac dluuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuugo albo i jeszcze dluzej
    Zbliża się Trollmagedon...

Domyślnie

Był nawet jakiś durnowaty film o tym wietrze słonecznym, jakiś katastroficzny czy coś. A może tak, np. wbić się do pentagonu, oni mają serwery pod ziemią podobno, to wziąść się przetransferować ftp i schowac się choćby na jakiejś dyskietce? no może jakimś CD... Jak ten film się nazywał? kojarzy ktoś? co do czarnych dziur made in russia- raczej mało prawdopodobne- przeciez zgodnie z sama zasada dzialania tego, taka czarna dziura najpierw by wszamała laboratioriu m z tymi ruskimi mądralami, później wszystkich rusków (na tym mogłaby w sumie poprzestać ) i całą resztę, a nawet hack.pl ... myślicie że hack.pl/forum działałoby bez prądu? może jakiś rowerek czy coś?

Strona 1 z 2 12 OstatniOstatni