Pokaż wyniki 1 do 5 z 5

Temat: kierowniac- problem

Domyślnie kierowniac- problem

Mam problem jak to zwykle z windowsem kumpel pozyczyl mi kierownice i zamiast najpierw popatrzec jak to wszystko doprowadzić do porządku to podlaczylem najpierw zamiast najpierw uruchomic instalke sterownikow. Na drguim kompie zrobilem tak jak powinno byc i wszystko od razu sie zainstalowalo. Jak teraz zrobic żeby nie bylo po niej sladu na kompie? Pomocy plx

Domyślnie

Cytat Napisał soovek Zobacz post
    zamiast najpierw popatrzec jak to wszystko doprowadzić do porządku to podlaczylem najpierw zamiast najpierw uruchomic instalke sterownikow.
    : - O

Na XP miewalem takie cyrki, ze jesli w zlej kolejnosci instalowalem urzadzenie (aby zadzialalo powinienem; wpierw podlaczyc urzadzenia przy wylaczonym komuterze i instalacje sterownikow przeprowadzic kiedy system sie uruchamia i pyta o nie), to potem niesposob bylo je poprawnie zainstalowac i niezbedny byl format... generalnie format rozwiazuje wszystkie problemy windowsa, nalezy go stosowac jak najczesciej :-]
    http://gogulas.yoyo.pl/h.gif

Domyślnie

Może Przywracanie systemu by pomogło.
    Pozdrawiam VLN

Domyślnie

Nic nie daje niestety :/ ale dzieki za checi i chyba to mi zostanie niestety...

5. Domyślnie

Jak teraz zrobic żeby nie bylo po niej sladu na kompie?
    nie za bardzo kapuje, śladu po kierownicy na pierwszym kompie czy na drugim, bo to trochę nie jasne jest:P ?
    www.lingubot.pl - projekt sztucznej inteligencji.

Zasady Postowania