Witam, jestem świeżynką, więc, błagam, litości!!! Czy skasowane wiadomości zapisują sie gdzieś na dysku? chodzi mi o wiadomości skasowane z kosza
Witam, jestem świeżynką, więc, błagam, litości!!! Czy skasowane wiadomości zapisują sie gdzieś na dysku? chodzi mi o wiadomości skasowane z kosza
Ostatnio edytowane przez panienka : 03-11-2008 - 14:45
nie - chyba że w historii przeglądarki - ale pewnie kliknęłaś już skrzynkę odbiorczą wiec ci to nic nie pomoże Live is brutal
Agencja reklamy kielce (mały kilkudniowy case pozycjonerski )
Może uda ci sie u nich "wybłagać" odzyskanie wiadomości z backupu
Napisz do administratora serwisu jak najszybciej (po pewnym czasie nawet on nie będzie już w stanie tego zrobić)
Coś mi się zdaje, że administrator N-K ma ważniejsze sprawy na głowie
Nom tez mi sie tak wydaje... A nawet pewny tego jestem..
Pisząc do Adminów takich dużych portali z takimi pytaniami zadko dostajemu odpowiedź a nawet w ogóle nie raczą odpisac... Tak to już jest na Email stracisz tylko czas
Pamiętaj zanim zapytasz sprawdź ten adres www.google.pl
Niestety kontaktowałem się z nimi, ale tak, jak przewidzieliście, odpowiedź jest negatywna.
ja jestem jednak uparty... Wszystkie wiadomości zapisują się w plikach trash(cokoliwek to znaczy )i powinny sie zapisać, tak sprawdziłem w pliku(?) dwhelper. Nie da się tego otworzyć jakoś?
Ostatnio edytowane przez panienka : 03-11-2008 - 14:46
I tak tez zrobiłem, mail był kulturalny, bez błędów ortograficznych i poprawny stylistycznie... Ale odpowiedź brzmiała-niestety jest to niemozliwe...
Ostatnio edytowane przez panienka : 03-06-2008 - 13:48
Niniejszy post przedstawia opinie autora w dniu dzisiejszym, na datę jego publikacji. Nie mogą być one wykorzystane przeciwko niemu w dniu jutrzejszym, ani innym następującym po nim dniu. Autor zastrzega sobie prawo do zmiany poglądów bez podawania przyczyn.