A gorionowi gratulujemy występu w TV, GG interia.pl
A gorionowi gratulujemy występu w TV, GG interia.pl
o tak gratulacje się należą....
szkoda tylko ze nie zostało to wszystko przeprowadzone w sposób wykluczający możliwość oszustwa - oczywiście nie twierdzę że owe miało miejsce - ale wydaje mi się ze gdyby realizatorzy pokazali rzeczywiste kliknięcie przycisku wyślij to byłbym bardziej pewny niż w przypadku gdy
po 1 ujęcia takiego nie było
po 2 gdy pokazywali zbliżenie to nie zauważyłem obramówki na buttonie w postaci przerywanej ramki które sugerowało by kliknięcie w ten przycisk ( lub użycie klawisza tab ).
nio cuż możliwe ze poprostu jakiś psikus - ale i tak Gorion potwierdził ze uzyskac taką informacje można...
Na miejscu GORIONA sprawdziłbym IP osóbki od "hehe"
hymm.... ciekawe czy było z wawy....
Agencja reklamy kielce (mały kilkudniowy case pozycjonerski )
Hmmm, chciałem to zobaczyć, jednak byłem akurat poza domem.
Nagrał to ktoś może i wrzucił na jakiegoś youtube-a? Wiadomo Wam coś o tym? Jeśli tak to puście linka plis!
Mi rodzinka nagrywala ale na VHS... sam jestem zainteresowany czy ktos to ma... ja jestem teraz w Londynie i nie wiem kiedy dostane kasete :-(
Ponoc na youtobe ma byc
Dzięki bardzo!
Tak, Gorionowi należą się gratulacje, ale niepokojące są komentarze na innych serwisach. Program był niezły, najlepsi byli łysy gostek i dwójka prowadzących ("panie Pawle, my nic nie rozumiemy")
kolejna sensacja na sprzedasz nierozumie tego czy naprawde trzeba isc do telewizji zeby zgłosic bład w zabespieczenniach zeby zwrócono na to uwagę
a po drugie czy naprawde gorionowi tak zależało na tym zeby zwrócono uwage na te błedy
rozumie ze koles dostał szanse i z niej zkorezystał hipokryzją było by twierdzenie ze ja bym tak niezrobił
ale generalnie przedstawianie takich rzeczy w wielkich stacja telewizyjnych to przesada
a pozatym co mozna pokazac w 30 minutowym programie
prowadzonym przez ludzi niemajacych pojęcia o temacie
pewnie gdyby do programu zaprrosili lamera który by pokazał jak podsłuchiwac sieci to tez koles by sie niezle wypromował i wszyscy byli by w szoku
moja mama weszła do pokoju taka podniecona mowi włacz sobie tvn pokazują hakerów heh
a moja obiektywna opinia jest taka ze ten program był zenujacy
koszmarnych świąt życze
pozatym jak sie tak zastanowei to niewiem czy chciałbym byc postrzegany jako haker z tvn