Pokaż wyniki 1 do 3 z 3

Temat: Jak z hackować save

Domyślnie Jak z hackować save

Witam mam takie pytanie jak z hackować save (oczywiście mój save) w grze podobnej do **** ale oczywiście gorszej graficznie jest gra przez internet bez adminów itd wolna gra jednym słowem chciał sobie edytować staty tak żeby mieć dużą siłe energie itd chyba żę ktoś by z was mi mógł takie coś przerobić BARDZO PROSZE

Lub jak ściągnąć tą grze na dysk bo jak się włącza pierwszy raz gre to ona jak by się pobiera ale na komputerze jej nie ma (chyba) i moje pytanie co zrobić żeby ją mieć na dysku

jest to gra przez program BYOND nazywa się Naruto GOA
    link
    http://www.byond.com/games/Masterdan/NarutoGOA

PS: raz ktoś wszedł na tą gre zrobił sobie postać i po chwili zaczoł każdemu rzeź robić bo z hackował sobie save może ktoś napisać jak można to zrobić jeśli ktoś umie

Domyślnie

fajnie, ze nie grasz w gre o nazwie *****, ale skoro wiesz, ze tego slowa nie warto tu wypowiadac, to wiesz, ze osoby na tym forum nie zajmuja sie tego typu grami (chyba ze sie myle to mnie poprawcie)

hmmm... po zastanowieniu postanowilem odpowiedziec

chyba najprostszym sposobem na hakowanie save'ow jest wziecie do reki hak
    i na********nie w save'a az bedzie zhakowany

(za odpowiedz z gory przepraszam. pamietajcie nie piszcie postow po alkoholu najwyzej dostane ostrzezenie albo bana, ale zawsze musi byc ten pierwszy raz )

Domyślnie

1. Kolejny len smierdzacy...
    2. Zanim sie napisze czyta sie forum
    3. Nie ten dzial...

i co mamy jako wynik? KOD 03
    ctrl-alt-del.cc - soft reset site for IT admins and other staff :-)

Zasady Postowania