Strona 1 z 2 12 OstatniOstatni
Pokaż wyniki 1 do 10 z 14

Temat: Prosze O Pomoc Problem Z Wep

Domyślnie Prosze O Pomoc Problem Z Wep

Witam mam na imie Piotrek xD

Mieszkam w angli stracilem prace i nie mam internetu czasem sciagam niezabezpieczona siec ale rzadko i jest bardzo slaby zasieg gdy otwieram wyszukiwanie sieci bezprzewodowych sykakuje mi 4 sieci z zasiegiem dobrym chcialby zdobyc jakos do nich klucz ;p Prosze o pomoc bo czytalem o tym i mam sieke w mozgu ;pWiem ze robi sie cos z Air crakiem ale nie wiem co i jak.Jestem Newbie ;pco do tych spraw moja karta sieciowa to w8 odpale everesta ;p

Moja Karta sieciowa Realtek RTL8187B Wireless 802.11g 54Mbps USB 2.0 Network Adapter prosze o pomoc ;d

Domyślnie

Witam i na poczatek przykro mi z powodu pracy, ale tak bywa...
    Jesli jestes poczatkujacy i czasem jak piszesz lapiesz sieci niezabezpieszone a zasieg jest za slaby by laczyc sie z netem moze warto zainwestowac w jakas anteneke zewnetrzna ze wzmocnieniem sygnalu....

A co do lamania WEP to moze tu http://www.smallnetbuilder.com/content/view/30278/98/ cos znajdziesz no i polecam wszelkie fora temtyczne

Domyślnie

Dziekuje za odpowiedz.
    Mam prosbe czy moglbys mi polecic jakas karte zewnetrzna z duzym zasiegiem cena tak do 50 funtow=200-300 zl

A co do tej stornki moj angielski nie jest z bty dobry i jestem straszny newbie czy moglbys poswiecic mi troche czasu.prosze postaram sie jakos odwdzieczyc.

//używaj opcji edit! eMCe
    Ostatnio edytowane przez eMCe : 02-08-2008 - 10:57

Domyślnie

na forum prezentowana była dystrybucja http://www.russix.com/
    na stronie projektu masz manual jak łamać WEP
    Agencja reklamy kielce (mały kilkudniowy case pozycjonerski )

Domyślnie

... karta atheros, 5 klikniec i max 20 minut. WPA trwa dluzej
    ctrl-alt-del.cc - soft reset site for IT admins and other staff :-)

Domyślnie

Tqm moglbys mi powiedziec dokladny model jakij karty :P to bym kupil dzis moj ojciec ze szwecji przyjezdza do mnie na weekend ;p to mi kupi tylko musze wiedziec jaki model czy cos.

tqm ... karta atheros, 5 klikniec i max 20 minut. WPA trwa dluzej

postaram sie co do tych klikniec nie jestem pewny :Pz moimi zdolnosciami to ze 2 dni beda ;p aklikniec to nie zlicze

Tak apropo all robi sie na linuxie ?:P bo ja o linuxie wiem tyle ze to nei windows i ma pingiwnka w logo ;p
    moja wiedza nie jest zbytnio wygorowana ;p

tqm czy moglbys sie zemna skontaktowac bo z tego co widzalem na forum to ty mastah w tych sprawach jestes ;p moje gadu gadu wyslalem ci prywatna wiadomoscia ;p
    Ostatnio edytowane przez eMCe : 02-08-2008 - 15:21

Domyślnie

na Windowsie też sie da - ale to już inne programy opisane zresztą na forum!
    i ponownie przypominam o opcji edit!
    Agencja reklamy kielce (mały kilkudniowy case pozycjonerski )

Domyślnie

Panowie Russix czy BT? co polecacie bo ja aktualnie bawie sie w BT a widze ze ten Russix jest na prawde LIGHT

Domyślnie help

Mam jeszcze jedno pytanie podacie mi nazwe karty i jakies anteny o super zasiego dostempnych w uk please ;p

Domyślnie

no nie wiem czy akurat ta karta jest dostepna w uk ale moze Edimax EW-7318USG, podobno fajnie chodzi a antena standardowo jakas kierunkowa Yagi...

Strona 1 z 2 12 OstatniOstatni