Hej ludzie właśnie wydobyłem baze 670 loginów i haseł do o2 może chcecie kupić. Na potwierdzenie mogę przysłać na mail przykładowe.
Pozdrawiam Malcolm2600
Hej ludzie właśnie wydobyłem baze 670 loginów i haseł do o2 może chcecie kupić. Na potwierdzenie mogę przysłać na mail przykładowe.
Pozdrawiam Malcolm2600
a nie boisz sie tego, ze moze jacys panowie w czarnych strojach przegladaja sobie takie fora i jak zobacza Twoj post to sie tym zaciekawia?
skad bedziesz wiedzial kim jest osoba, ktora sie zglosi do Ciebie po te loginy?
skad masz pewnosc, ze jakis "agent" nie stara sie juz Ciebie namierzyc?
z tego co mi wiadomo oni nie sa tacy glupi jak sie o nich mowi...
ja bym sie zastanawial bardzo dlugo czy zamiescic takie ogloszenie na publicznym forum i po zastanowieniu sie zrobilbym tego.
nie chce mi sie podawac poszczególnych paragrafów kodeksu karnego, ale powiem, ze kilka ich zlamales...
to tak dla ostrzezenia
Ja mam się bać ? To o2 powinno, napisałem maila gdzie są luki ale oni ich nie poprawili. Poczekałem miesiąc i teraz ponoszą konsekwencję.
A dlaczego tylko 670 a nie pare milionow?
Malcolm co nie zmienia faktu ze popełniłeś przestępstwo. Niezależnie od tego co na to o2
Zbliża się Trollmagedon...
bo to przez skrypt php i ludzie którzy sie logowali przesyłali mi na maila swoje dane. Normalnie jestem w szoku jak łatwe to było
aha, to nic dziwnego ze ludzie z o2 cie olali
Co nie zmienia faktu że moja baza wciąż się powiększa i będzie nadal jeżeli o2 nie
zlikwiduje tej luki.
phiiiii..shing
takie cos to wiesz ;d
no to na dokladke 670 osob teraz powinno isc na policje