witam!!!! szukalem juz wszedzie na necie odpowiedzi na moje pytanie ale nigdzie nie mogklem go znalezc dlatego postanowilem zwrocic sie do Was a wiec jest taki problem
posiadam 2 partycje, na jednej mam zainstalowanego wina (nie legalnego),(mialem zabezpieczonego go haslem, nie szyfrowanym tylko takim zwyklym w profilu) probowalem shakowac tego wina zeby nie pokazywalo mi "kluczyków" do rejestracji) wszystko bylo dobrze (niby sie udalo pozbyc "kluczykow") az tu nagle po 30 dniach zaczely sie problemu oczywiscie windows chce abym aktywowal windowsa) i wlasnie zaczyna sie problem
wpisuje haslo, ktore znam a pozniej pokazuje sie okienko aby aktywowac wina , wciskam ok i wyskakuje ze wszystko jest ok operacja zadziala poprawnie (widocznie te programy, ktore wczesniej wgralem do shakowania wina troche dzialaja ) i niby jest wszystko ok ale dalej nie chec juz isc ;/ nie odpala sie windows
zainstalowalem na drugie partycji windowsa i probowalem skopiowac dane z dysku c ale oczywiscie jest ono zabespieczone haslem(ktore znam) ale i tak sie nie da
probowalem przez dosa bo ponoc tak mozna w tedy ponoc nie widzi tego hasa windosowskiego jezeli nei jest szyfrowane, tylko ze nie czyta w dosie partysji NTFS i t jest wasnie moj problem a danych z pulpitu i Documents and Settings bardzo potrzebuje
macie moze jakies propozycje jak to skopiowac na druga partycje
pozdrawiam