Pokaż wyniki 1 do 8 z 8

Temat: problem z simlock z trojki !

Domyślnie problem z simlock z trojki !

gdzie sciagaja simlocki z telefonow ktore sa pod siecia 3 ? czy ktos sciaga z tej sieci simlocki bo mam telefon i chcialbym go urzywac ale z inna karta
    ps. gdyby ktos nie wiedzial o ltora siec mi chodzi to tu jest link :
    http://www.3g.co.uk/3Mobiles.htm
    Załączone Obrazki Załączone Obrazki
    • Typ Pliku: gif 3.gif (5.1 KB, 8 wyświetleń)

Domyślnie

Trojka ma to do sibeie ze malo kto jesli w ogole sciaga sim-lock'i tej sieci... Zalezy jeszcze jaki telefon - jesli Nokia taka z zaokraglonym dolem (nie pamietam jaki to jest model) to zapomnij o sciagnieciu simlocka... Ani Polacy, ani Rosjanie jeszcze tego nie obeszli a tutaj tych telefonow jest na peczki :-)

Domyślnie

Ta nokia to 6630 i ja ją mam :]

Na allegro te nokie w 3 są o 100-200zł tańsze niż telefony z polskimi simlockami - wiadomo dlaczego [czytać przedmówcę]

Domyślnie 6280

Cytat Napisał szumlak
    gdzie sciagaja simlocki z telefonow ktore sa pod siecia 3 ? czy ktos sciaga z tej sieci simlocki bo mam telefon i chcialbym go urzywac ale z inna karta
    ps. gdyby ktos nie wiedzial o ltora siec mi chodzi to tu jest link :
    http://www.3g.co.uk/3Mobiles.htm
    potrzebuję simlocka na nokię 6280 z 3 to moje gg 3946815
    Ostatnio edytowane przez Badyl15 : 11-24-2006 - 17:24

Domyślnie

no niezle jaja. ja kupielm sobie nec'a z 3 i poradzilem sobie sam. co do nokii to az sie nie chce wierzyc... no ale tqm mieszkasz gdzie mieszkasz wiec pewnie znasz lepiej temat. znaczy sie generatory nie dzialaja? nawet te zaawansowane
    BlackIceNavarro

Domyślnie

Londyn i okolice to 8mln ludzi - potezny rynek telefoniczny... 4 ogromnych operatorow komorkowych oraz co najmniej 8-10 mniejszych. Tutaj telefony maja czesto nawet dzieciaki majace po 5-6 lat :-) Nic to dziwnego, skoro promocja goni promocje a w telefonach pre-paid dostajesz co miesiac nawet do 20% zwrotu swoich doladowan. Telefony w abonamiencie sa za grosze...

Jedna z promocji byla wlasnie na ten model Nokii i z tego jak do tej pory nikomu nie udalo sie zdjac SIM-Lock'a. Nie wiem jak to 'trojka' zrobila, ale tak juz jest. Nawet tutaj wiele osob kupuje te telefony z pozniej (po max 2 tygodniach) chce sprzedac bo nie moze zdjac sim-lock'a...

Domyślnie

simlock z 3 jest juz do zrobienia. nie jest to juz problem. nie wiem jak nie wiem czym, ale wiem ze mozna.
    BlackIceNavarro

Domyślnie

Cytat Napisał [S.e.M.e.N] Zobacz post
    Ta nokia to 6630 i ja ją mam :]

Na allegro te nokie w 3 są o 100-200zł tańsze niż telefony z polskimi simlockami - wiadomo dlaczego [czytać przedmówcę]
    ja tez ja mam, tez byla w trojce, 3 dni temu sciagnalem z niej sim-locka w krakowie za 40 zl trwalo to ok. 4 minuty
    Człekowstret tryska z moich ust, parszywy kraj...

perl -e 's^^i6(!@*^+s;\*; Wo\$_\;~;.s![(_\!]!l!g+y"i\$@"Hro"+tr-6;~-ed\012-;print'
    --------------------------------------------------------------
    Most Intelligent Customers Realize Our Software Only Fools Teenagers

Zasady Postowania