Strona 1 z 3 123 OstatniOstatni
Pokaż wyniki 1 do 10 z 22

Temat: Jak odzyskać 1000$ ?

Domyślnie Jak odzyskać skradzione 1000$ ?

Witam wszystkich
    Ostanio (ok. 2 tygodni temu) zakupiłem w jednym z zagranicznych sklepów (sklep nie posiada strony www (firma nie znajduje się w Europie ani w USA)) TV za 1000$ lecz po wpłaceniu pieniędzy produktu nie otrzymałem do dziś. Pisałem do nich aby mi zwrócili pieniądze i od tego czasu się nie odzywają. W związku z tym poszukuję osoby (która zna się dość dobrze na hackingu) która pomogła by mi odzyskać pieniądze.

Ta firma używa
    -AntiVir PE Premium
    -AVG Anti Spyware
    -Firefox-a
    -Yahoo Messenger
    -MS Outlook
    -MSN
    mają konta pocztowe w hotmail.com oraz gmail.com
    sprawdzają stan konta bankowego poprzez internet (posiadam ich numer konta)

Osoby zainteresowane bądź potrzebujące więcej informacji proszę o kontakt na priva.

Wysokość wynagrodzenia zależy od szybkości odzyskania pieniędzy

PROSZĘ O NIE KOMENTOWANIE TEGO. JEŚLI NIE MASZ POMYSŁU NIE ODPOWIADAJ
    Ostatnio edytowane przez volverine : 09-08-2007 - 17:03

Domyślnie

masz tylko jedno logiczne rozwiązanie wybrać sie na policje.
    "dobrzy hakerzy są sławni na cały świat, ale o hakerach geniuszach nikt nic nie wie."

Domyślnie

Rozważałem propozycję zgłoszenia tego na policję i do INTERPOL-u ale wątpię w ich skuteczność, a mi zależy tylko na odzyskaniu pieniędzy (dlatego zwróciłem się o pomoc na to forum) a nie włóczeniu sie po sądach.

Domyślnie

Skąd wiesz czego używa ta firma? Podpucha?

Domyślnie

Człowieku a pomyślałeś o tym że wysyłka może potrwać- ja na paczki w polsce niekiedy czekam 2 tyg a zagraniczne to hoho wiec nie wiem po co się gorączkujesz. A propos policja to niezły pomysł Spróbuj od razu pisać do któregoś z programów typu interwencja bo policja ci ge da

Domyślnie

Wiem czego używa ta firma ponieważ oprócz negocjacji rozmawialiśmy na różne luźne tematy (co słychać w ich kraju itp.) i podczas tych rozmów oni wysłali mi screena swojego pulpitu. a co do czasu iścia przesyłki to oni zapewniali mnie że przesyłka od tygodnia jest w Polsce, a paczki wciąż nie mam. Paczka została wysłana samolotem, przynajmniej tak mówili. 1000$ piechotą nie chodzi.

Domyślnie

daj jaks sumke moze ktos to zrobi za ciebie

Domyślnie

Nie wiem jak to zamierzasz zrobić ale ja myślałem o zhackowaniu konta firmy tzn. dla mnie 1000$ dla ciebie jeśli zechcesz reszta środków pozostałych na koncie. Przypuszczam że na koncie będzie trochę kasy.

Domyślnie

dobre nawet trochę zabawne, jak by ktoś nawet umiał włamać sie do konta bankowego to czemu miał by ci wtedy dawać ta kasę.
    temat powinien zostać skasowany, jak dla mnie.
    "dobrzy hakerzy są sławni na cały świat, ale o hakerach geniuszach nikt nic nie wie."

Domyślnie

Widze że na tym forum nic nie umiecie z zakresu hakerstwa po rozmowie na gg z niektórymi z tego forum dochodzę do wniosku że chcecie mieć jak największą liczbę postów. A co do ciebie "kosiarz" jest wyraźnie napisane w pierwszym moim poście "NIE KOMENTOWAĆ..." jeśli się nie znasz to się lepiej nie odzywaj.

P.S. Mój pierwszy post w tym temacie był skierowany głównie dla prawdziwych hackerów a nie tylko z nazwy. Miało by to na celu sprawdzenie uczciwości i umiejętności PRAWDZIWYCH HACKERÓW.

Strona 1 z 3 123 OstatniOstatni