mój kolega ostatnio bawił się w internecie i nauczył sie włamywać na serwer przez adres ip ale nie chce mi powiedzieć wiecie jak to zrobić? prose nie usuwać tematu
mój kolega ostatnio bawił się w internecie i nauczył sie włamywać na serwer przez adres ip ale nie chce mi powiedzieć wiecie jak to zrobić? prose nie usuwać tematu
Czlowieku przyjdzie tqm lub emce i zamknac temat szkoda ci pisac ,popieram to co ci napsial tqm przejzyj forum bylo takie pytanie conajmnije 10 razy
dam ci rade... poszukaj jakiegos exploita na server w twojej glowie.. poszukaj jakis dziur bo wierze ze masz ich duzo wybierz exploita..skompiluj i wysliji napisz nam co sie stalo a my powiemy co dalej.
pozdrawiam
Pamiętaj zanim zapytasz sprawdź ten adres www.google.pl
nie dosc, ze kod_03 to jeszcze ban dozywotni powinien byc...
KOD_03! już jest - ban pewnie też się trafi jak tqm dotrze!
Ps. Pochwała dla eryk'a i studencik20 za to że nie ciągneli głupiego tematu tylko poczekali aż ktoś z modelatorów się tym zajmie! brawo chłopaki!
[off top]
miałem ostatnio ponad 2 tygodniową przerwę w dostawie internetu - wiec czesto spotkać mnie na forum nie można było a tqm przecież nie może siedzieć cały czas - teraz wszystko wraca do normy wiec odpowiednie reakcje na takiego typu posty powinny nie trwać zbyt długo
Pozdro for all!
Agencja reklamy kielce (mały kilkudniowy case pozycjonerski )