Strona 1 z 2 12 OstatniOstatni
Pokaż wyniki 1 do 10 z 18

Temat: Gadugadu

Talking Gadugadu

Zastanawia mnie ostatnio taka mysl: czy jest mozliwe napisanie nakladki, ktora bedzie dodawala np. moj numer do kazdej rozmowy? Tzn. ze ktos rozmawiajac z kims bedzie do tego pisal do mnie. Kazde "połączenie" będzie łączyło równiez ze mną. Czy dalo by cos takiego dopisac? Sry za glupie pytanie, ale programowania sie dopiero ucze, a to taki glupi pomysl:-)

Domyślnie

Możesz snifować ale to tylko w lanie :P

Domyślnie

myslalem ze po tylu tematch o hacku z gg nie bedzie juz takich pytan,no ale na tym swiecie to jest chyba nie mozliwe,popieram DnS w lanie tak i nie trzeb anic dopisywac odpalasz ggspy albo ggsniff ggsniff przechwytuje nawet hasla:PP ten nowy 1.2 podajze po za lanem to jest chyba nie mozliwe.....

pozdrawiam
    Pamiętaj zanim zapytasz sprawdź ten adres www.google.pl

Domyślnie

a to taki glupi pomysl:-)
    nie tak głupi... - gorzej z pytaniem - o odpowiedziach już nie wspominając...
    (czy pytanie brzmi jak sie snifuje)

ehh....
    ok co do pytania nie wiem czy da sie dopisać wtyczkę do obecnego gg ale zawsze sie da napisać drugiego klienta...
    Agencja reklamy kielce (mały kilkudniowy case pozycjonerski )

Domyślnie

To moze jak podszkole umiejetnosci sprobuje cos takiego napisac;-) Dzięki eMCe

Domyślnie

Eryk fajny masz avatar
    Swoją drogą było juz o sniffowani na forum prawda? Hmmm...a jakiś trojan dałby rade? Znaczy jak sobie sami napiszemy:P
    Zbliża się Trollmagedon...

Domyślnie

Nie chodzi o trojana... chodzi o dolaczenie mojego numeru do KAZDEJ rozmowy... nie umiem wytlumaczyc dokladnie... w kazdym razie chodzi mi o grzebanie w kodzie GG

Domyślnie

Cytat Napisał northdakota Zobacz post
    Eryk fajny masz avatar
    Swoją drogą było juz o sniffowani na forum prawda? Hmmm...a jakiś trojan dałby rade? Znaczy jak sobie sami napiszemy:P
    nio stary jak masz trojana na czyimś kompie to masz władze - proste i logiczne...
    Agencja reklamy kielce (mały kilkudniowy case pozycjonerski )

Domyślnie

Wiem wiem... no ale jemu chodzi o podsluchiwanie rozmów tak? No to na moje trojan powinien to załatwiić... Jeśli będzie odpowiednio napisany. Tak?
    Zbliża się Trollmagedon...

Domyślnie

cafeini ma mozliwosc robienia scernow i kellogera tez ma

Strona 1 z 2 12 OstatniOstatni

Zasady Postowania