jesli tak to gdzie i jak dziala ?
jesli tak to gdzie i jak dziala ?
BlackIceNavarro
osobiście tego nie testowałem ale z tego co wiem, to:
jak już jesteś w zasięgu (wiesz zapewne, że działa tylko w największych agromelacjach. HSDPA bedzie działało dobrze pod Windows ale pod Linuxem nie wszystkie karty dadzą się poprawnie skonfigurować (większość bym powiedział tego co się orientowałem) .
warto wziąć to pod uwagę.
* markossx *
wiem ze w warszawie hsdpa juz chodzi, w kraku chyba tez raczkuje. poki co lece w 3g i da sie zyc, ale mysle nad czyms szybszym...
BlackIceNavarro
mam model Huawei e220 USB uzywam go w Tmobile w austrii co jak co jest spox transfer niezly . Jest jeden mankament soft jest na romie w modemie dziala pod windowsem XP szukam tez pod lin i maca ale jak narazie nic.
Mam jedno pytanie czy jest jakis program pod wina ktory mi odczytuje parametry urzadzenia lub softu po usb lub ktory kopiuj zawartosc romu .
polecem stronke producenta tego modelu
http://www.huawei.com/mobileweb/en/view.do?id=40
a tu cos dla linuxiazy
http://oozie.fm.interia.pl/pro/huawei-e220/
Ostatnio edytowane przez gyorg : 09-23-2007 - 16:03
Wlasnie facet chcial rodzince wcisnac modem na USB, powiedzialem nie mam mowy - ma byc PCMCIA i bedzie PCMCIA - siostra zaczyna studia... nie wiem co to bedzie dokladnie jeszcze - szczerze mowiac malo mie to obchodzi w tej chwili... HSDPA dziala ponoc, nie testowalem, ja jade na EDGE jak jestem w kraju a w UK moja siec ma jedynie GPRS, o EDGE moge pomazyc na razie...
OFF-TOPIC:
UK jest cholernie daleko daleko w tyle jesli idzie o rozwoj sieci komorkowych! W Polsce na wsi mam sygnal EDGE i bateria wystarcza na 5-6 dni pracy telefonu, w centrum Londynu 2-2.5 dnia to max!
ctrl-alt-del.cc - soft reset site for IT admins and other staff :-)
w londynie wszedzie jest wi-fi mozna sie gdzies wbijac... hehe.... wszedzie... co do edge to raczej tez lipa, ja lece na UMTS i jest pieknie.... wariant na maxa oszczednosciowy.... przez telefon komorkowy 3G... pcmcia nie wejdzie do mojego lapka bo mam expresscard, a cena modemu na EXc zabija to samo mysle zrobic z HSDPA...
BlackIceNavarro