Strona 1 z 2 12 OstatniOstatni
Pokaż wyniki 1 do 10 z 15

Temat: Potrzebna Pomoc

Domyślnie Potrzebna Pomoc

Witam !! Mam taki pomysł jak by można wyłączyć komuś Kasperskiego ... Otóż Kasperski działa na licencji np ja mam licencje na rok i po skończeniu licencji AV przestaje działać ... wiec jeśli chcieli komuś coś podrzucić ( i co mógł by av złapać no to mamy problem ) dlatego można na początek zrobić jakiś prosty wirus który zmienia datę w komputerze np o parę lat do przodu tylko teraz potrzeba mi wasza pomoc ... wiem że można utworzyć plik .bat i dać komendę ( przykład ) "Time 00:00" ale akurat w tym przypadku mi to nie pomoże ... czy znacie może kod który wykona to o co mi chodzi czyli zmieni datę ... proszę o pomoc

Domyślnie

..................... ...
    Ostatnio edytowane przez kaspsior : 04-17-2012 - 23:26

Domyślnie

Jedno pytanie. Jak zamierzasz wrzucić wirusa ? Napisanie wirusa to nie problem, największy problem to dostęp do ofiary, a skoro miałbyś dostęp to przecież można zmienić datę ręcznie. Pliki bat to kiepskie rozwiązanie microszajsu.

Domyślnie

No wiesz zawsze można wkręcić kogoś na gg np najpierw że to wysyłasz zdjęcie a gdy ofiara odpali sie coś wkręci że przez przypadek wysłałeś coś innego i wysłać potem jakiegoś wira czy co tam kto chce

Domyślnie

No ba, ale chyba robisz se zbedne nadzieje na podmienienie czasu kaspersy'emu. Mówię to z własnego doświadczenia- próbowałem to samo ale z Kaspersky Anti-Hacker, i nic. Program ma swój własny zegar, który jest synchronizowany z czasem firmy racze tą sztuczkę sobie odpuść. Więc wyłączenie licencji odpuść sobie. A co do wirusa to był chyba już taki wątek jak komuś porzucić trojana lub inny syf

Pisanie z rozszerzeniem bat nic ci nie da bo ingerencja pliku zapewne zostanie zblokowana.
    o przemyśleniach w kontekście NLP... http://www.tuetbrute.blogspot.com

Domyślnie

Jak podrzucić to ja akurat wiem tylko chciałem spróbować tak jak opisałem ... :P no ale jeśli nie da rady no to lipa

Domyślnie

z tego co ja wiem to AV nie przestanie działać a jedynie nie będzie update
    a przy update data jest sprawdzana po stronie servera
    Agencja reklamy kielce (mały kilkudniowy case pozycjonerski )

Domyślnie

Ale nie rozumiem cie po co wysylac trojana ktory wylonczy AV i potem wysylac jakiegos innego trojana lepiej odrazy wyslac takiego trojana jakiego chcemy a nie dodatkowo wylanczac AV przecierz tego i tego trojana antywir wykryjeczyli to bez roznicy jak ma odebrac to odbierze trojana

pozdrawiam
    Pamiętaj zanim zapytasz sprawdź ten adres www.google.pl

Domyślnie

No fakt najlepiej wysłać obrazu całego trojana ... ale przecież napisałem że
    wiec jeśli chcieli komuś coś podrzucić ( i co mógł by av złapać no to mamy problem )
    A jeśli ktoś nie umie programować ( żeby sobie jakiegoś trojanka napisać ) no to ma problem ... musi ściągać z neta ... a te co sie już ukazały raczej AV złapie

Domyślnie

Cytat Napisał DnS Zobacz post
    AV złapie
    teraz to nawed NOD

Strona 1 z 2 12 OstatniOstatni