Skad mam wziasc bota do botnetu?
Skad mam wziasc bota do botnetu?
..................... ...
Ostatnio edytowane przez kaspsior : 04-17-2012 - 23:40
i drugie pytanie zapytam wprost chce zablokowac kompa za pomoca botnetu jak to zrobic?
Poczytac co dany bot potrafi i jak bedziesz mial botnet (a to nie jest takie proste jak Ci sie wydaje) to to skorzystaj z odpowiedniej funkcji...
Po pierwsze nawet nie powiedziales co to znaczy dla ciebie 'zablokowac kompa', po drugie 'miec botnet' to nie ma tak ze sobie sciagniesz z netu i masz... Jesli moja odpowiedz jest wg Ciebie glupia to najpierw poczytaj nieco na ten temat i wtedy zrozumiesz.
ctrl-alt-del.cc - soft reset site for IT admins and other staff :-)
tqm czytam wszedzie ale nie rozumiem mozesz napisac na gg 7587592 poniewaz pisanie na forum i czekanie na odp jest czaslochlonne z gory dzieki
Pozwolę sobię dać linka, do konkurencyjnego serwisu, który być może rozjasni trochę sprawę:
http://www.haxite.org/index.php3?sit...ul_view&id=785
Wasz czas jest ograniczony, więc nie marnujcie go na życie cudzym życiem. Nie dajcie się schwytać w pułapkę dogmatu, która oznacza życie według wskazówek innych ludzi. Nie pozwólcie, by szum opinii innych zagłuszył wasz wewnętrzny głos. I co najważniejsze, miejcie odwagę iść za głosem swojego serca i intuicji. Wszystko inne jest mniej ważne.
Steve Jobs
suchy dzieki czytam to ale nie czaje z leksza jak kto sie zna prosze napisac gg 7587592 z gory dzieki
bota do botnetu
czy ja dobrze czytam
do takiego zombi netu
niewiem ja tu czegoś nierozumie przeczytałem z ciekawości arta na haxige.org
i znowu jestem w szoku czy to naprawde takie proste
włam się na serwer www
wrzuć plik ji już mi się wydaje że raczei nie
a zkąd masz wziąść bota
musisz umieć się włamywać i ukrywać w sytemie chyba
też bym chciał miec swojego zombineta
ale czuje że jeszce sporo pracy przedemną
zanim będe wstanie zrealizować tą zachcianke
jeszcze jedno kto jest odpowiedzialny za dzial bezpieczenstwo? jest jakis kontakt do niego?
Za forum odpowiedzialni sa moderatorzy...
1. Odpowiedzi udzielamy na forum lub wyjatkowo na PM a nie na GG!
2.cierpliwosc jest cnotaNapisał hakeritoo
3. Jak chcesz miec szybko botnet to ponoc mozna sobie wynajac gotowe i dzialajace... z tego co jakis czas temu slyszalem to jest to $500 za 1000 botow na 24h (informacja nie potwierdzona).
Jak chcesz sciagnac sobie bota do botnetu to wystarczy wylaczyc firewall i antywira, polazic nieco po sieci - np strony dla doroslych lub pierwszy lepszy link z GG "czesc, jestem kasia, tu sa moje zdjecia" i masz jak w banku ze szybciutko bedziesz czescia botnetu... ale nie bedziesz mial nad nim ZADNEJ kontroli!
ctrl-alt-del.cc - soft reset site for IT admins and other staff :-)