Strona 1 z 2 12 OstatniOstatni
Pokaż wyniki 1 do 10 z 14

Temat: Odzyskiwanie sms

Domyślnie Odzyskiwanie sms

Hej,

mam pytanie, nie orientuję się za bardzo w temacie, ale potrzebuję koniecznie odzyskać treść moich smsów z komórki (nokia, na kartę) z przed trzech miesięcy, z konkretnego dnia . Orange moja siec nie dysponuje takimi usługami , chyba że drogą sądową czy jest wogóle taka możliwość? jeśli tak to jak można to zrobić? będę wdzięczna za pomoc...

pozdrawiam

Domyślnie

jest jak z kardzego dysku mozna odzyskac dane ... potrzeba ci kabelka i jakiś soft (tego niewiem)

Domyślnie

Raczej nic nie zdziałasz z pamięcią w telefonia , prawdopodobnie już została nadpisana innymi danymi przez ten okres , zostaje ci jedynie gadanie z siecią o ile oni przechowywuja takie rzeczy a raczej tak.
    "dobrzy hakerzy są sławni na cały świat, ale o hakerach geniuszach nikt nic nie wie."

Domyślnie

Przechowywac przechowuja bo musza... takie jest prawo :-)
    Udostepnic nie udostepnia - chyba ze prokuratorowi... a Tobie albo powiedza ze 'nie maja takiej mozliwosci' (co oznacza ze nie moga dac Ci danych a nie ze ich nie przechowuja) albo, ze 'trzeba bylo nie kasowac' - takie zagranie tez juz raz widzialem
    ctrl-alt-del.cc - soft reset site for IT admins and other staff :-)

Domyślnie

No to zostaje ci tylko zatrudnienie się w tej sieci , albo kogoś przekupienie co nie powinno być aż tak trudne, powodzenia.
    "dobrzy hakerzy są sławni na cały świat, ale o hakerach geniuszach nikt nic nie wie."

Domyślnie

włam sie donich (łom+kominiara) i sam sobie odzyskaj

Domyślnie

Ciężka sprawa, ale może mogłabys podać chociaż model telefonu bo opis

nokia na karte
    Niewiele daje. Jeśli przechowywałaś dane na karcie SD o dużej pojemności no to może, może sie da, natomiast jeśli w pamięci telefonu to klapa bo napewno sektory pamięci były juz parę razy solidnie zapchane sms'ami Jak by jakieś pytania to piszcie na GG lub PW

Domyślnie

Hej,

dzięki wszystkim za zainteresowanie tematem... jesli chodzi o model telefonu - stara nokia 6100. Jesli chodzi o salony orange już się nachodziłam i faktycznie wciskają kity "nie mamy takiej usługi" - a oczywiste że zapisują treść na serwerach... Sądowo nie wchodzi w grę dla mnie pomysł z kominiarką mi się nawet podoba - pomyślę nad nim hehe... ale może z telefonu nowszego (samsung z aparatem z przed roku- nie znam dokładnie jaki model) dałoby się odzyskać smsy z kwietnia na czym wogóle polega takie odzyskiwanie? (kabelek + soft) nie wiele mi mówi ale dzięki i za tą podpowiedź

Pozdrawiam

Domyślnie

Witaj,
    zajmujemy sie odzyskiwaniem SMS z karty SIM, gdyz wlasnie to z karty SIM smsy przechodza do twojegu telefonu.
    zaprasamy na www.cardsrecovery.com
    Ostatnio edytowane przez solsystems : 07-30-2007 - 12:34

Domyślnie

Wydaje mi sie ze pomimo iz jest to reklama (trudno to nazwac inaczej) to przynajmniej wartosciowa w sensie dostarczonej wiedzy... tylko dlatego nie kasuje
    ctrl-alt-del.cc - soft reset site for IT admins and other staff :-)

Strona 1 z 2 12 OstatniOstatni