Czy jest taki program który sprawdzo haslo do poczty po logingu ? bo zapomnialem hasła do poczty ale pamientam adres a bardzo mi zalazy poniewaz to ten adres przyszla mi wiadomosc z ofertami pracy.
Ps. poczta jest w interii
Czy jest taki program który sprawdzo haslo do poczty po logingu ? bo zapomnialem hasła do poczty ale pamientam adres a bardzo mi zalazy poniewaz to ten adres przyszla mi wiadomosc z ofertami pracy.
Ps. poczta jest w interii
To się nazywa przypominanie hasła , a jak nie to pisz do Admina poczty.
"dobrzy hakerzy są sławni na cały świat, ale o hakerach geniuszach nikt nic nie wie."
A ja mam takie pytanie czy istnieje program który zainstaluje w ludziach moduł wyszukiwania w Google? a najlepiej jeszcze mądrego pisania pytań
Czy jest taki program który sprawdzono hasło do poczty po logionu ?
z tego co piszesz:
logowałeś się już kiedyś z jakiegoś klienta mailowego i teraz zapomniałeś hasła na maila i chcesz odczytać hasło wpisane do tego klienta mail (choć podejrzewam ze chodzi o całkiem inny scenariusz to tak to rozumiem po przeczytaniu twojego postu więc tak tez odpowiadam)
Jeśli użyłeś opcji zapamiętaj hasło... to to raczej tak...
jeśli nie to raczej nie...
(sorry za złośliwość ale głupie pytanie głupia odpowiedź)
a co do tego co chcesz sie dowiedzieć (tak sie domyślam) to już bylo pisane na forum!
Agencja reklamy kielce (mały kilkudniowy case pozycjonerski )
zenek222 - wszystko bylo walkowane juz na tym forum - zrob uzytek ze swojej glowy i troche z internetu i poczytaj do jasnej cholery a nie marnujesz czas nas wszystkich (czas na czytanie i odpowiadanie). Wroc jak odrobisz prace domowa!
ctrl-alt-del.cc - soft reset site for IT admins and other staff :-)