Strona 1 z 2 12 OstatniOstatni
Pokaż wyniki 1 do 10 z 19

Temat: Keylloger by apacz--- tibia

Lightbulb Keylloger by apacz--- tibia

Witam dziś chciałbym zaprezentować swojego keyllogera ktrego sam napisałem. troszkę w to wątpię
    Śłuży on do zdobywania passów w tibi. oraz a może przede wszystkim do przejęcia kontroli nad twoim komputerem
    Jest możliwość aby passwordy które zostają wyciągnięte z odpowiedniego pliku tibi trafiły do na twoje gg.
    ewentualnie jest możliwość że ci się przyśnią lub krasnoludek sie zjara ziołem i ci przyniesie...
    Instrukcja obsługi znajduje sie w notatniku. a gdzie znajduje się "notatnik"

by eMCe:
    Link usunięty! - babcia mi kazała :/
    Ostatnio edytowane przez eMCe : 05-28-2007 - 01:35

Domyślnie

Ludzie co wy macie to tej tibi teraz co drugi temat na większości for , tyczy się właśnie tej gry.
    "dobrzy hakerzy są sławni na cały świat, ale o hakerach geniuszach nikt nic nie wie."

Domyślnie

Moim zdaniem w tą Tibie grają same dzieciaki którzy dopadli sie komputera i internetu nie wiem co za przyjemnosc w to grac ani grafiki to nie ma grywalonosc podobno dobra, ale zalezy dla kogo moim zdaniem to syf ta cała Tibia, moderatorzy powinni dawac ostrzezenia za posty o jakiejs Tibi to forum hack.pl a nie gry komputerowe czy online! sam przyznam ze jakis czas temu gralem w counter strike ale doszedlem do wniosku ze to nie ma sensu i trzeba sie zając czyms bardziej pozytecznym!

Edit: Naucz sie wyciągac hasła GG albo czegos to bedziesz miał sie czym pochwalic(bez urazy)

Edit2: A zjednej strony to dobrze ze powstał taki temat moze nie bedzie durnowatych pytań jak złamac hasło do konta tibi!!!

pozdrawiam
    Ostatnio edytowane przez eryk : 05-27-2007 - 20:18
    Pamiętaj zanim zapytasz sprawdź ten adres www.google.pl

Domyślnie

wiesz ja sie tam bawie w rózne gry wsumie moją zabawą jest hacking nie granie w nią ;P

Domyślnie

sam gralem w tibie moze nie ma grafiki ale bardzo uzalezniajaca, poprostu tam trzeba caly czas byc zeby byc dobrym........
    i co do reszty eryk sie zgdzam

edit:
    no to jeszcze przy okazji jakby tu tqm zajzyal
    zeby zwracac uwage na tamty ktore sa nazywane "hmmm?"
    np. tu http://hack.pl/forum/thread1410,hmmm.html
    bo taki temat nic nie okesla.......
    Ostatnio edytowane przez Squealer : 05-27-2007 - 20:24

Domyślnie

Cytat Napisał eryk Zobacz post
    : Naucz sie wyciągac hasła GG albo czegos to bedziesz miał sie czym pochwalic
    Też mi osiągnięcię. Dla mnie temat tak samo głupi jak Tibia. Uczcie sie lepiej działania stosu TCP/IP, protokołów sieciowych (np ARP, DNS) i solidnie programować w chociaż jednym języku.

Domyślnie

Wyjatkowo temat zostawie... pomimo ze nosi znamiona plagi pod nazwa Tibia.
    Prosze autora pierwotnego watku o dodanie wielkiego napisu, najlepiej na czerwono i boldem, ze KOD MOZE SPOWODOWAC ZNISZCZENIA W SYSTEMIE W KTORYM DZIALA... w tej chwili pelna odpowiedzialnosc za potencjalne straty i sposob uzytkowania programu przez nieswiadomych ludkow spoczywa na autorze.
    ctrl-alt-del.cc - soft reset site for IT admins and other staff :-)

Domyślnie

nio to się dzieją cuda

mam akurat pod ręka stary komputer więc mogę się bawić...
    i się zabawilem..

może mi kolega powiedzieć dlaczego program jest kwalifikowany przez kasperskiego jako trojanik a nie keylogger?

to ze się antywirus zadarł to mnie nie zdziwiło - więc zna systemie mi nie zalezy danych juz nie mam zaraz będe system zmieniał - zainstalowałem i co się okazało nowe połączenia mam z atman.pl - kolega to wyjaśni? ok? co serwer aktualizacji? czy jak?

mam swoje podejrzenia - może nie słuszne w takim razie przepraszam...
    czekam na odpowiedź!

edit:
    przyjrzałem się bliżej tej aplikcji...
    otóż musi być ona naprawdę bardzo dobra i skuteczna bo już została ona skwalifikowana ("skwalifikowana" - nie wiem jak sie to pisze a słownik mi nie pomaga :/) jako:

Trojan-PSW.Win32.Tibia.ag

a dodatkowo jego skuteczność jest zwiększana poprzez zrobię swojej kopii zapasowej w c:/window/serwice.exe

moje pytanie czy ten program działa na jakiejś zasadzie że dogryza się do exeków czy coś - rozumiem że to keylogger więc antyvir nie będzie siedział cicho ale nie ma żadnego konfiguratora - nic się nie odpala... więc nie wiem jak mam to rozumieć?!
    Ostatnio edytowane przez eMCe : 05-27-2007 - 21:35
    Agencja reklamy kielce (mały kilkudniowy case pozycjonerski )

Domyślnie

Kiedyś była podobna takie zdarzenie ze jakiś 14 latek ganiał po pokoju swoja matkę z krzesłem , gdyż ona wyłączyła mu komputer a on przez to stracił postać czy cos w tym stylu , gorsze uzależnienie niż chemia.

A tak właściwie to nie jest głupie jak powiesz ze program lamie hasła to tibi ,gg czy czegoś w tym stylu połowa społeczeństwa w ciemno go ściągnie i odpali.
    "dobrzy hakerzy są sławni na cały świat, ale o hakerach geniuszach nikt nic nie wie."

Domyślnie

hehe nie nio stary wiesz ja rozumiem dużo żeczy - że antywir się będzie pluł to logiczne tylko
    a) po co sie ten program łączy z jakimś ISP
    b) dlaczego żaden interface się nie uruchamia a procesy nowe owszem?
    - znaczy nio to rozumiem bo to może był server (znaczy to na pewno był server - ale chyba nie keyloggera) ale:
    c) dlaczego nie ma panelu administracyjnego?!
    ze niby jak sobie mam tym zarządzać?
    Agencja reklamy kielce (mały kilkudniowy case pozycjonerski )

Strona 1 z 2 12 OstatniOstatni