Witam wszystkich
Potrzebuję programu typu Brutus (tyle że on nie chce mi sie uruchomić na XP).
Mam problem z dostępem do poczty na WP, mam login i mniej więcej słowa do hasła,,,ale nijak sie nie moge dostać,,
Z góry dziękuje za pomoc
Pozdrawiam
Witam wszystkich
Potrzebuję programu typu Brutus (tyle że on nie chce mi sie uruchomić na XP).
Mam problem z dostępem do poczty na WP, mam login i mniej więcej słowa do hasła,,,ale nijak sie nie moge dostać,,
Z góry dziękuje za pomoc
Pozdrawiam
Brutus odkad pamietam mail bledy i dzialal z roznym szczesciem
Programy do atakow slownikowych i brute force (a nie 'brutal force' jak wiele osob tutaj ma zwyczaj mawiac) sa dobrze udokumentowane. Poszukaj nawet nie w google ale tu na forum - byly tematy poruszane wiec celowo nie podam nazw.
ctrl-alt-del.cc - soft reset site for IT admins and other staff :-)
okey,,dzieki
ale nawet wpisywałem programy typu brute force i nic.
nic nie moge znaleźć..
kiepsko szukasz...
nie wiedziec czegos to normalna sprawa... ale nie umiec nawet o to zapytac to juz ehmmm... nie skomentuje...
Umiejetnosc zdobywania wiedzy to umiejetnosc zadawania wlasciwych pytan (we wlasciwym miejscu i czasie)!
ctrl-alt-del.cc - soft reset site for IT admins and other staff :-)
no nie dokładnie ,,, dodatkowo nie mam netu normalnego tylko łącze sięz komórki...
jakieś nazwy własne tych programów, muszą być po po słowie brute force itp. nic nie znajduje.. pomocy w znalezieniu programu ..
nio to jeszcze do umiejętności szukania dochodzi umiejętność czytania ze zrozumieniem, wyciągania wniosków i myślenia....
co do pisania brutal zamiast brute to przyznaje że ja też w swoich postach widzę właśnie pisałem brutal :/
- łobiecuję poprawę i prosiłbym wszystkich innych też o poprawne pisanie bo jak widać utrudnia to wyszukiwanie - dobrze tqm że zwróciłeś na to uwagę...
Agencja reklamy kielce (mały kilkudniowy case pozycjonerski )