witam jest taki program game maker w którym można robić gry ale mam tak dużo funkcji że da się zzrobić złośliwy program .. ]:->
a więc jak bym powiedźał komóś że zrobiłem gre ..włączył by to i gm by wyciągnął plik archives.dat co o tym sądzicie
witam jest taki program game maker w którym można robić gry ale mam tak dużo funkcji że da się zzrobić złośliwy program .. ]:->
a więc jak bym powiedźał komóś że zrobiłem gre ..włączył by to i gm by wyciągnął plik archives.dat co o tym sądzicie
nigdy na oczy nie widziałem GM ale jak to coś na zasadzie game factory czy jak sie tam to nazywało gdzie sie klikało ludka określało sie w jakim kierunku może się ruszać itp i gra gotowa to powodzenia...
jeśli możesz sam dopisywać lub importować jakieś moduły - to idzie to napisać..
a tak wogólę to o co właściwie pytasz bo nie za bardzo rozumiem....?
Agencja reklamy kielce (mały kilkudniowy case pozycjonerski )
no są takie bajerki ...żeby wysłać plik ....albo otwierać strone z czymś tam różne pytam jak sądzicie czy to dobry pomysł
Okej, zrób coś takiego, wrzuć tu, pomyślimy, jak się przd czymś takim zabezpieczyć. Może wyjść ciekawy projekt.
jest jeszcze w fazie beta testów ale dostarcze go wam w <naście> minut
każdy nowszy antywirus ma ochronę proaktywna - (nio pomijam programy które z antywirusem maja tylko wspólne dwie rzeczy: nazwę i wyświetlanie ikonki w trayu) - podejrzewam że schrupią to na śniadano
tak wogóle 900 post <jupi>
aż sobie avarka zmienię
taaa .jak to będzie tj gra to skąd antywir bedzie wiedział że ....a pozatym znam taką zabawke co jej antywir nie wykrywa jakiś Unjufiser czy Unifiser nie pamiętam dobrze dwa dni temu wysyłałem to niektórym
następny:
aha i czy da się tak zrobić że program sie uruchomi bez wiedzy usera
by eMCe:
używaj opcji edit!
Ostatnio edytowane przez eMCe : 05-24-2007 - 20:29
nie wiem nie słyszałem - poza tym ważne jest jaki antywirus i z którego dnia ma aktualizację sygnatur wirusów!
co do tego skąd będzie wiedział... - nio własnie po to jest ochrona proaktywna - polega ona na monitorowaniu i analizowaniu zachowania wszystkich programów zainstalowanych na komputerze i analizie działań wykonywanych przez aplikację - jeśli takowe działanie zostało sklasyfikowane jako niebezpieczne pojawi sie stosowny komunikacik - dalej już kwestia inteligencji użytkownika...
zależy to od poziomu zabezpieczeń użytkownika poczytaj o:aha i czy da się tak zrobić że program sie uruchomi bez wiedzy usera
scumware...
malware..
spyware..
Ostatnio edytowane przez eMCe : 05-24-2007 - 20:39