Witam w jakim banku warto założyć konto oszczędnościowe?
Witam w jakim banku warto założyć konto oszczędnościowe?
Niewiele banków ma dobre konta oszczędnościowe ale jeśli miałbym już jakieś konto polecić to byłoby to konto bankowe w nest banku. I konkretnie ich program rodzinne oszczędzanie. Na koncie nie ma opłat i rzeczywisćie mozńa coś wyciągnąć.
O wiele lepsze oprocentowanie jednak maja lokaty
3,5% w nest banku
4% na lokacie happy w idea banku
Na tej stronie jest porównanie.
Ostatnio edytowane przez jankes : 02-14-2018 - 07:13
Szanowni Państwo, Nest Bank ma dla swoich Klientów kilka możliwości oszczędzania. Jedną z nich jest wspomniane konto oszczędnościowe Nest Oszczędności, które pozwoli zabezpieczyć przyszłość rodziny poprzez bezpieczne pomnożenie kapitału. Każdy nowy Klient może liczyć na oprocentowanie 2,25% w skali roku do 50 tys. złotych (powyżej tej kwoty oprocentowanie wynosi 2,0% w skali roku). W naszej ofercie jest także konto Nest Rodzinne Oszczędności, które nie wiąże się z ryzykiem inwestycyjnym i kosztami administracyjnymi (w tym z opłatami za wcześniejsze zakończenie oszczędzania). Składa się ono ze zwykłego konta Nest Oszczędności oraz Premii za długość okresu oszczędzania i liczbę posiadanych dzieci. Oferujemy także szeroką gamę lokat bankowych dla Klientów Nest Banku oraz dla osób, które nie mają u nas konta bankowego. Więcej na stronie banku nestbank.pl/indywidualny/oszczednosci.html
Gdyby pojawiły się jeszcze jakieś pytania, pozostaję do dyspozycji.
Pozdrawiam,
Opiekun Klienta Nest Bank
nestbank.pl
Ja mam konto w alior banku i na razie nie myślę zmieniaćbardzo dobre konto i wygodna obsługa online
Polecam przejrzeć aktualne rankingi i zestawienia. Można w ten sposób wybrać najlepszą dla siebie opcję.
Czasami spotyka się kogoś i już od pierwszego dotknięcia rodzi się nagła niechęć albo wprost przeciwnie.
W internecie mamy sporo dostępnych rankingów a także porównywarek z których możemy skorzystać
Co trudnego w podjęciu odpowiedniej decyzji? Chyba brakuje jedynie chęci.
Jednego bowiem nie można kobietom odmówić - potrafią tak skołować przeciwnika, że koniec końców, sam dochodzi do wniosku, iż jest skończoną świnią.
Super, dzięki wielkie za ciekawe porady w tym temacieZ całą pewnością przyda mi się
![]()
Kobiety są jak psy myśliwskie. Ciągle węszą, poszukują, w końcu łapią jakiś trop i tak długo za nim podążają, aż rzeczywiście coś w końcu wygrzebią. Tyle,że najczęściej jest to padlina. Niewarta tego całego zamieszania.
Polecam założenie konta oszczędnościowego w millenium banku. Aktualnie jest to w zasadzie jedyne opłacalne konto oszczednościowe z uwagi na to,ze mozna na nim zarobić do 2,7% oprocentowania.
Poza tym bank ma dobra promocję w ramach której za załóżenie konta dostajecie 200 zł bonusu.
Jeśli chodzi o lokaty to obecnie bardzo dobrą lokatę dla nowych klientów ma nest bank.Przy załózeniu u nich konta osobistego można otworzyć sobie lokatę oprocentowaną na 4%. Aktualne oprocentowanie znajdziesz tutaj: https://konto-w-banku.pl/najlepsze-k...zczednosciowe/
Ostatnio edytowane przez aqq : 09-09-2018 - 17:14
Nie ma co ukrywać, że konto oszczędnościowe nie jest po to, abyśmy my oszczędzali, tylko po to, aby na nas Bank zarobił. Ja też niby pisałem się na konto oszczędniowe 4%, a za dwa miesiące okazało się, że oprocentowanie się zmieniło na niecały 1%.
Kiedy spytają cię, jak się masz, odpowiedz po prostu, że wcale.
Zapraszam do zapoznania się z usługami na filmowanie kraków