WItam. Jestem tu pierwszy raz. Mam problem, potrzebuję jeden plik z innego komputera. Mam neostradę, i znam jedynie ip. drugiego komputera. Jak mogę się włamać na ten drugi komputer? jakim programem? Bardzo proszę o pomoc... z góry dziekuje
WItam. Jestem tu pierwszy raz. Mam problem, potrzebuję jeden plik z innego komputera. Mam neostradę, i znam jedynie ip. drugiego komputera. Jak mogę się włamać na ten drugi komputer? jakim programem? Bardzo proszę o pomoc... z góry dziekuje
Jak by to było takie proste, żeby wystarczyło program zainstalować to by tego dzieci w przedszkolu uczyli, poczytaj o skanowaniu portów i exploitach jednym słowem musisz dużo czytać a jak będziesz miał jakiś konkretny problem to chętnie ci koledzy pomogą.
Pozdrawiam.
Ostatnio edytowane przez Kamlo : 05-04-2007 - 08:59
Zapytaj się najpierw o zgodę właściciela.WItam. Jestem tu pierwszy raz. Mam problem, potrzebuję jeden plik z innego komputera.
Temat był już na forum. Tutaj pisał o nim eryk.Mam neostradę, i znam jedynie ip. drugiego komputera. Jak mogę się włamać na ten drugi komputer? jakim programem? Bardzo proszę o pomoc... z góry dziekuje
P.S.
Post definitywnie do usunięcia...
Ostatnio edytowane przez d0zo : 05-04-2007 - 10:36
Takie rzeczy tylko w ErzeJak mogę się włamać na ten drugi komputer?
pozdrawiam
Ostatnio edytowane przez eryk : 05-04-2007 - 10:40
bez komentarza
ja się zacznę zastanawiać nad dawaniem upomnień za zamieszczanie głópich pytań, poruszanych już na forum i to jeszcze w niewłaściwym dziale!
the end.
a ponieważ nie ma tu nic sensownego - dev/null
Agencja reklamy kielce (mały kilkudniowy case pozycjonerski )