Pokaż wyniki 1 do 2 z 2

Temat: Tor Browser nie działa z VIP72 proxy

Domyślnie Tor Browser nie działa z VIP72 proxy

Witam.

Mam zainstalowanego klienta VIP72 z aktywną subskrypcją oraz dostarczonego razem z nim Proxifier Portable.

Ustawienia:

Proxy Servers:

127.0.0.1
    9951

Proxification Rules (te włączone)

Localhost
    Target: localhost; 127.0.0.1; %ComputerName%
    Action: Direct

New
    Target: firefox.exe; plugin-container.exe; opera.exe; chrome.exe; plugin-container.exe; tor.exe; vidalia.exe; tor-resolve.exe
    Action: Proxy SOCKS5 127.0.0.1

Uruchamiam klienta vip72 oraz Proxifiera,włączam normalnego firefoxa Proxifier go wykrywa jako aplikacja i proxy vip72 działa.Zamykam go i uruchamiam tor brower bundle,Proxifier go w ogóle nie wykrywa,w menadżerze zadań widnieje on jako aplikacja firefox.exe,jednak ma inne ID oraz opis.Tor.exe jest uruchamiane w menadżerze zadań jako procesy w tle, Proxifier nie wykrywa go.Zainstalowałem też oddzielnie vidalia-bridge-bundle i ustawiłem go do pracy tylko jako klient,Vidalia.exe jest uruchamiana jako aplikacja a tor.exe jako proces w tle Proxifier oczywiście nic nie wykrywa a wybrane proxy w Vip72 jest cały czas aktywne a Proxifier wykrywa tylko normalnego firefoxa włączyłem też chrome i również działa zaczyna mnie to denerwować powoli jak to zmusić do współpracy próbowałem już na różne sposoby ale nic nie działa proszę o pomoc.

Domyślnie

A nie możesz po prostu zainstalować wtyczki do Chrome ?

https://chrome.google.com/webstore/d...mjbbkaajdcpoil

Zasady Postowania