Odrzuć wszystko w co wierzysz. Odzyskaj suwerenno-integralność, zostań świadomym bytem.
WingMakers (PL) - Wywiad 5
Odrzuć wszystko w co wierzysz. Odzyskaj suwerenno-integralność, zostań świadomym bytem.
WingMakers (PL) - Wywiad 5
Panowie i Panie
Jestem naprawdę zaskoczony jak nikt z Was nie stara się zgłębić istoty ducha tylko całą energię marnujecie na sprawy przyziemne (np: hobby) i ciągle będziecie się reinkarnować dopóki nie zrozumiecie pułapki karmiczno-reinkarnacyjnej.
PS: Wywiad 5ty jest bardzo spektakularny, proponowałbym przeczytać 1szy o wojsku i ACIO (prawdziwy odpowiednik MiB)
MNICH OŚWIECONY
Całkiem ciekawe teksty. Poświęciłem trochę czasu i nie żałuję
No interesująca sprawa, trochę mnie to zaciekawiło![]()
to dobrze - mam nadzieję, że się poprzebudzacie xD
Cel tej publikacji jest jasny, tożsamy z niezliczoną ilością podobnych.
Celem tej publikacji nie jest dojście do prawdy, czy kroczenie w stronę prawdy,
lecz podgrzewanie atmosfery spisku głownie przez fałszywe wnioskowanie.
Takie teksty czytują ludzie, którym brakuje piątej klepki.
Z mojej strony EOT.
Ostatnio edytowane przez lame2 : 11-20-2014 - 14:30
Głos racjonalny.
Dość interesujące bo z kolei jeśli chodzi o tworzących takie teksty to jest to naukowiec, expert lingwistyczny, dekoder (zna 30 języków płynnie z czego 12 już nieużywanych)
Powiem Ci lame2 tak:
Jak zaczniesz odróżniać szczególną teorię względności od ogólnej, jak zrozumiesz czym jest ciemna materia, jak zaczniesz doświadczać OOBE lub będziesz potrafił się żywić praną - wtedy będziesz się mógł wypowiadać autorytatywnie - na chwilę obecną nie wiem czy sobie nawet zdajesz sprawę, że Wszechświat jest holograficzną iluzją - co wiedzą już nawet fizycy kwantowi.
MNICH OŚWIECONY
Każdy może dziś rzucić, że wszechświat to np. kwantowa symulacja, coś jak matrix.
Można rozmawiać o filozoficznej interpretacji konsekwencji logiki kwantowej.
Natomiast uważam ze to co przeczytałem pod linkiem który podałeś, to pseudonaukowy bełkot dla idiotów.
Te pytania zadali już Starożytni Grecy,
na przykład to: "Wszechświat, myśl czy maszyna?"
Niestety tym pytaniom brakuje ekscytacji płynącej z atmosfery nowych technologii,
przez co takie barany jak ty do nich nie sięgają.
Nie chce dalej z tobą dyskutować, bo nie jesteś dla mnie partnerem.
EOT.
Ostatnio edytowane przez lame2 : 11-20-2014 - 15:05
Głos racjonalny.
Możesz tak uważać - co nie znaczy, że tacy jak ty nie mają pojęcia nawet o różnicy między szczególną a ogólną teorią względności a mądrzą się za dwudziestu xD
i nie ma czegoś takiego jak kwantowa symulacja - jak używasz terminów to używaj takich, które są zgodne z terminami słownikowymi.
MNICH OŚWIECONY
to jakiś farmazon, nie czytałem.