Pokaż wyniki 1 do 2 z 2

Temat: Fake hosts - problemy

Exclamation Fake hosts - problemy

Chciałbym przechycić hasło mojej dziewczyny, bo podejrzewam że mnie zdradza, nie szukam sposobu aby to zrobić, sposób już mam
    Cały pomysł polega na tym, że stworzę stronę logowania do poczty, podobną do tej jakiej używa jej poczta, i przesyłający dane do prawdziwego serwisu za pomocą cURL tak aby przesłało dane do oryginalnego skryptu i zalogowało ją na pocztę a następnie gdy będę u niej dopisze to do jej pliku hosts, są jednak dwa problemy:

1. Próbowałem zrobić testowego hosta na moim hostingu 2freehosting i wpisać go do hosts na moim Windowsie, jednak jak wchodzę na adres testowego hosta pojawia się Account unavailable, sprawdzałem i na tym hoście znajduje się więcej niż jedna zarejestrowana strona, czy znacie jakiś sposób aby to ominąć? Na przykład coś co dałoby mi jedno IP na którego wejście przekierowywało by na tą stronę, albo inny hosting z cURLem i z jednym adresem zarejestrowany na danym IP
    2. Czy da się coś zrobić, aby jeśli się już raz zalogowała to jak wejdzie znów na stronę poczty aby nie pojawiał się jej znów formularz logowania tylko żeby ją od razu przekierowało na pocztę

Domyślnie

"Przechycaj", 3mam kciuki.
    * markossx *

Zasady Postowania