Pokaż wyniki 1 do 8 z 8

Temat: Hasło Facebook?

Domyślnie Hasło Facebook?

Siemka,jestem tu nowy i zabardzo nieznam sie na hackingu.Mam do was takie pytanko.Mniej więcej sprawa jes taka.

Moja dziewczyna ma dostęp do mojego konta na FB i mnie cały czas sprawdza,chciałbym też miec dostęp do jej konta na FB,mam dostep do jej poczty i chciałbym sie zapytać czy dałoby sie załatwic jej hasło bez jego resetowania.Możecie tłumaczyc różne sposoby nawet te trudne,ja szybko łapie xD.

Wiec gdyby ktos wiedział jak to zrobic i by do tu napisał to byłbym bardzo wdźieczny.

Podrawiam.

Domyślnie

Cytat Napisał Garee Zobacz post
    Moja dziewczyna ma dostęp do mojego konta na FB i mnie cały czas sprawdza,chciałbym też miec dostęp do jej konta na FB,mam dostep do jej poczty i chciałbym sie zapytać czy dałoby sie załatwic jej hasło bez jego resetowania.Możecie tłumaczyc różne sposoby nawet te trudne,ja szybko łapie xD.
    Poproś ją o hasło lub zmień swoje.

Domyślnie

Skoro nawet te trudne, to polecam przed chwilą dodany artykuł
    Kod html:
    http://hack.pl/forum/tutoriale/11053-%5Bvideo-art%5D-hakowanie-facebooka.html

Domyślnie

Ludzie myślą, że jak wejdą na forum ~hack ~crack to dostaną odpowiedzi jak szybko włamać się na jeden z najdroższych portali na świecie, który na pewno nie zatrudnia najlepszych gości od bezpieczeństa i na pewno nie jest trudno połamać każde konto xD

Ot taka zmiana hasła to pikuś. Wystarczy kliknać tu, tam enter i otrzymujemy z Brutusa gotowe zaklęcie wpuszczające nas na facebooka.

Myślisz, że jak się obrabia bank to też jest to takie proste jak hacking ? Tu wchodzisz, tam wciskasz, gdzieś strzelasz, wkładasz kasę i wychodzisz - w sumie proste nie ?

Jak nie przemawia do Ciebie informatyka to Ci powiem porównanie - nie umiesz chłopie otworzyć kłódki na działkę (prawda?) a bierzesz się za włam do pancernego sejfu - trochę respektu dla wiedzy hackerów: ) gdyby dalo się włamać przez post na forum to ciekawy jestem czy ktoś by trzytmał w internecie nawet jednego centa : )

Domyślnie

Cytat Napisał Elitegroup Zobacz post
    ciekawy jestem czy ktoś by trzytmał w internecie nawet jednego centa : )
    w internecie nikt nie trzyma pieniędzy, w świecie realnym istnieją dobra odpowiadające realnemu stanu posiadania. Sam fakt że bank ma pieniążki w postaci cyferek nie oznacza że wykradasz je, ponieważ odpowiednikiem tej liczby jest odpowiednia ilość złota.

Gdy mówimy o kradzieży drobnej - tak. Natomiast z banku nie wyprowadzisz dużych/ogromnych sum z tego względu że musi je autoryzować osoba fizyczna, w wielu wypadkach wymagające podpisania wielu dokumentów.

Domyślnie

Cytat Napisał DirtyDry Zobacz post
    w internecie nikt nie trzyma pieniędzy
    Wiem To skrót myślowy na przykład od: "nikt nie podaje/trzyma numerów kart kredytowych bo mozna stracić pieniądze"

Pieniądze "z internetu" można ukraść na różne sposoby. Co do złota to USA już nie przejmuje się tą dziwną zasadą, że musi być pokrycie. Złoto wybrano kiedyś ze względu na unikatowość i brak możliwości podrobienia, ale to nie zasoby naturalne będą nam dyktować ile ma być pieniędzy tylko ekonomia. Obecne dolary też są nie do podrobienia.
    Ostatnio edytowane przez Elitegroup : 11-14-2013 - 00:00

7. Domyślnie

"Wiec gdyby ktos wiedział jak to zrobic i by do tu napisał to byłbym bardzo wdźieczny."
    Elitegroup Ci bardzo dobrze napisał!
    - nie po to ktoś siedzi,pisze programy i testuje zabezpieczenia,żeby pierwszy lepszy chłopczyk mógł sobie wejść na fb i w dwa kliknięcia zdobyć dostęp do prywatnego konta...
    a dlaczego jesteś chłopczykiem?- bo dając dostęp komuś do swojego konta nie masz *** aby też taki dostęp otrzymać.
    po drugie- kto dziś daje dostęp do swojego konta innym? - czas dorosnąć...

sory, dla mnie temat off topic
    Radio Internetowe
    http://www.lifemusic.pl

Domyślnie

Wystarczy.
    * markossx *

Zasady Postowania