Pokaż wyniki 1 do 7 z 7

Temat: Program do automatycznego kopiowania określonych plików

Post Program do automatycznego kopiowania określonych plików

Witam, poszukuje programu/skryptu do automatycznego kopiowania określonych plików.
    Chciałbym by skrypt był mały, startował automatycznie i nie był wykrywalny jako konik czy inny pasożyt ;>

Znalazłem coś podobnego w tym temacie niestety linki wygasły jeśli ktoś z was posiadał by ten skrypt z opisem jak go zaaplikować na mojego pendrive był bym bardzo wdzięczny

http://hack.pl/forum/newbie-dla-pocz...ch-plikow.html

Domyślnie

w tym linku co podales masz ten skrypt. wszystko sporowadza sie do uzycia copy i zapisania go w bat.

Domyślnie

A jeśli nie znam dokładniej lokalizacji pliku ?

Domyślnie

a znasz w ogóle hasło do Windows ? : )

Domyślnie

Jakie hasło do Windows ?
    Potrzebuje skrypt do autoruna co z tym wspólnego ma hasło do Windowsa ?

Domyślnie

Cytat Napisał Muzykator Zobacz post
    A jeśli nie znam dokładniej lokalizacji pliku ?
    a nazwe chociaz znasz? czy ten skrypt ma sie telepatycznie z toba laczyc i kopiowac co ci przyjdzie do glowy? troche detali moze...

Domyślnie

Znam nazwę pliku i wiem w jakim folderze się znajduje, nie znam jego dokładnej lokalizacji..

Chciałbym by skrypt znajdował się w pliku autorun na pendrive i po jego podłączeniu do dowolnego komputera skopiował plik o danej nazwie najlepiej gdyby go wyszukał. Bo lokalizacja jest mniej więcej taka:

*:\Users\***\WapSter\AQQ Folder\Profiles\***\Plugins\GG Net\***

Tagi

Zasady Postowania